ТВі закриває «Ранок з ТВі» та «Сьогодні. Відверто»

24 Квітня 2012
8128
24 Квітня 2012
12:55

ТВі закриває «Ранок з ТВі» та «Сьогодні. Відверто»

8128
ТВі закриває «Ранок з ТВі» та «Сьогодні. Відверто»
ТВі закриває проекти «Ранок з ТВі» та «Сьогодні. Відверто». Про це генеральний директор телеканалу ТВі Микола Княжицький розказав в інтерв’ю «Детектор медіа».

Замість ранкового проекту канал транслюватиме повтори своїх авторських програм.

За словами пана Княжицького, закриття програми пов’язане зі зменшенням витрат каналу. «На жаль, поки що наш канал збитковий. Хоча наш збиток значно менший, ніж збиток більшості українських каналів», - сказав пан Княжицький.

Ведучі «Ранку» Юлія Банкова та Андрій Сайчук працюватимуть над новим соціальним проектом з Вахтангом Кіпіані. 
 
«Поки що у нас немає в сітці програми "Сьогодні. Відверто". Хоча Віталій Портников залишиться вести на каналі велике ток-шоу. А із Сергієм Рахманіним розмірковуємо про нові проекти, тому цієї програми у нас поки що не буде», - додав генеральний директор ТВі.

Нагадаємо, з 14 травня канал оновлює сітку мовлення і запускає в ефір близько 10 нових проектів. 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8128
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду