У травні ТВі запустить кілька ток-шоу

24 Квітня 2012
7246
24 Квітня 2012
12:46

У травні ТВі запустить кілька ток-шоу

7246
з Кіпіані, Потімковим, Шевченком та Портніковим і талант-шоу зі Скрябіним
У травні ТВі запустить кілька ток-шоу
З 14 травня ТВі запускає кілька ток-шоу, підсумкові економічну та культурологічні програми і талант-шоу. Про це генеральний директор телеканалу ТВі Микола Княжицький розказав в інтерв’ю «Детектор медіа».

Віталій Гайдукевич та Ірина Славінська вестимуть програму про культуру та мистецтво. Натомість Ведучим «Сьогодні. Підсумки» замість Віталія Гайдукевича стане Вахтанг Кіпіані.

Окрім цього проекту пан Кіпіані разом із журналістами Юлією Банковою, Андрієм Сайчуком і Мирославом Отковичем робитимуть дискусійний проект про тенденції сьогодення, а також актуальні соціальні теми: аборти, всиновлення дітей тощо. Також стартує нове ток-шоу Артема Шевченка, який веде проект журналістських розслідувань «Знак оклику».

«Ток-шоу буде присвячене правам людини, розслідуванням, силовим органам, корупції. У межах цієї програми буде запущено проект Наталі Седлецької, присвячений державним закупівлям. Тобто це має бути повноцінний розслідувальний вечір», - зазначив пан Княжицький.

Ще одним ток-шоу стане проект харківського журналіста Сергія Потімкова - про Східну Україну. «Сергій - дуже відомий у Харкові журналіст, і для нас велика честь, що він погодився співпрацювати з нами. Ця програма розповідатиме і про політику, і про культуру. Це ніби портрет Східної України. Для нашого телеканалу це видається особливо важливим, тому що у нас і ведучих багато із заходу, і сюжетів із Західної України. Тому хотілось би, щоб ті люди, які дивляться нас у Донецьку (у нас там найвищий рейтинг) чи Харкові, теж були задоволені переглядом наших програм і могли бачити себе на екрані», - сказав генеральний директор ТВі.

Також в ефірі каналу виходитиме і «Політклуб» Віталія Портникова. «У студію до Віталія приходитимуть 20-30 осіб, які дискутуватимуть між собою про актуальні політичні події тижня, що минув», - додав пан Княжицький.

Економічний тижневик робитиме для телеканалу редактор газети Kyiv Post Катерина Горчинська. У неї буде співвідучий, однак його ім’я поки що не розголошується.

За словами Миколи Княжицького, на каналі з’явиться і розважальний проект - талант-шоу схожого формату з «Хвилиною слави». Вестиме цей проект Кузьма Скрябін.

Як уже повідомляла «Детектор медіа», у травні буде переформатовано і програму Мустафи Найєма «Сьогодні. Про головне» на ТВі.

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7246
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду