«Україна» запустить соціальне шоу «Говорить Україна»

20 Березня 2012
16966
20 Березня 2012
13:14

«Україна» запустить соціальне шоу «Говорить Україна»

16966
21 і 22 березня - зйомки
«Україна» запустить соціальне шоу «Говорить Україна»

Телеканал «Україна» готує до зйомки нове соціальне ток-шоу під назвою «Говорить Україна». У проекті обговорюватимуться гостросоціальні теми. Про це повідомляє «Телепростір» з посиланням на сайт kastingtv.com.ua.

 

Наразі відомо, що проект передбачатиме активну участь присутніх у залі глядачів, які повинні вміти грамотно висловлюватись на соціальні теми. Ведучий шоу обиратиме, кому із присутніх у залі давати слово. Хто саме стане ведучим, наразі невідомо.

 

Зйомки ток-шоу пройдуть в одному з павільйонів кіностудії ім. О. Довженка 21 та 22 березня.

 

У прес-службі «України» інформацію про новий проект пообіцяли надати 21 березня.

 

Нагадаємо, канал «Інтер» також готує до запуску соціальне ток-шоу під назвою «Про життя». Ведучим шоу є Андрій Пальчевський. Продюсером - Оксана Панасівська. Шоу має виходити по буднях у вечірньому праймі. Перші ефіри ток-шоу уже відзняті. Старт проекту заплановано на квітень. У подальшому «Про життя» має виходити у прямому ефірі.

 

За форматом ток-шоу близьке до ток-шоу Андрія Малахова «Пусть говорять», що виходить на російському «Первом канале». В Україні шоу транслює протягом кількох років канал «Україна» у денному слоті.

 

Своє соціальне ток-шоу запустив 24 січня і Перший національний - це проект «Шустер life. Адреналін» виробництва «Савік Шустер студії», у якому в студії обговорюють гостросоціальні проблеми. Програма виходить щовівторка о 21:25.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16966
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду