Соціальне ток-шоу «Досвід» на Першому оновить формат

20 Лютого 2012
7200
20 Лютого 2012
15:37

Соціальне ток-шоу «Досвід» на Першому оновить формат

7200
Соціальне ток-шоу «Досвід» на Першому оновить формат

Наприкінці лютого соціально-політичне ток-шоу Першого національного «Досвід» вийде в оновленому форматі. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

За словами ведучої Наталі Семенченко, у ток-шоу збільшиться хронометраж: тепер це буде півторагодинна програма.

 

«На відміну від попереднього формату, ми будемо обговорювати проблему з більшою кількістю учасників і за іншим принципом. З'явилися нові технічні можливості. Це зробить "Досвід" більш яскравим і динамічним, додасть йому гостроти. Програма стане більш захопливою у своєму заявочному сюжеті, а обговорення проблеми матиме вже прикладний характер», - розповіла вона.

 

Додатковими учасниками проекту стануть лідери громадських організацій, журналісти, громадські діячі.

 

«Ми рік говорили про реформи, тепер прийшов час аналізувати, що зроблено вже і що ще потрібно зробити. Хто і як це міг би зробити? Одна з цілей програми - показати політикам, особливо напередодні виборів, які проблеми є на локальному рівні, і залучити до їх вирішення. Думаю, наша програма зможе стати соціальним ліфтом, який підніме проблемне питання і донесе його до відома наших політичних лідерів», - вважає пані Семенченко.

 

У першому випуску ток-шоу йтиметься про підготовку до «Євро 2012», до якого на момент виходу програми в ефір залишиться близько 100 днів.

 

Оновлений досвід вийде 22 лютого. Програма виходитиме щосереди о 19:00.

 

Нагадаємо, «Досвід» стартував на Першому національному в січні 2011 року.

 

Як писала «Детектор медіа», щовівторка на Першому виходить інше соціальне ток-шоу «Шустер Life. Адреналін».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7200
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду