Роман Недзельський став випусковим редактором новин ТВі (ВІДЕО)

11 Травня 2012
10860
11 Травня 2012
17:45

Роман Недзельський став випусковим редактором новин ТВі (ВІДЕО)

10860
Готує новини до рестарту 14 травня
Роман Недзельський став випусковим редактором новин ТВі (ВІДЕО)

Із 1 травня тележурналіст Роман Недзельський став випусковим редактором головного випуску новин «Сьогодні» о 20:30 на каналі ТВі. Про це «Детектор медіа» повідомила заступник генерального директора ТВі Наталя Катеринчук.

 

Про його роботу вона відгукується позитивно: «Робить все адекватно, дуже відповідально».

 

За словами Романа Недзельського, його головне завдання - утримувати «планку», до якої піднявся найрейтинговіший проект каналу, і піднімати її ще вище.

 

«Це нове амплуа, але поганий той журналіст, який на себе ніколи не приміряв посаду випускового редактора», - зауважує пан Недзельський.

 

Як відомо, 14 травня на ТВі стартує новий сезон. «Концепція нового сезону - щоб глядач постійно вів розмову з ведучими, і ведучі постійно вели розмову з глядачем, і це була для глядача така собі сім'я, - розповідає Роман Недзельський. - У нас студія будується у вигляді такої собі квартири, у яку приходиш до своїх родичів, знайомих, людей, з якими хочеться поспілкуватися, почути від них щось нове. У цю концепцію впишуться і новини. Нашому ведучому Олексію Ліхману будуть передавати слово, і він потім по завершенню новин буде розповідати, що буде в наступній програмі і спілкуватися з ведучим наступної програми, передавати йому слово. Можливо, зміниться графіка».

 

 

 

 

Репортаж про те, як монтували нову студію ТВі, а також інтерв'ю з авторами нових проектів дивіться 14 травня на сайті «Детектор медіа».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10860
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
редахтур
4369 дн. тому
Гарний випусковий - це перш за все планування і правка. А у поганого випусковго ту дійсно "тупо" правка. Така різниця. Гарних випускових мало, бо потрібні виконавці, а не креативщики, які самостійно мислять.
Kukusja
4369 дн. тому
Ошибаешся! Многие как раз и не хотят примерять работу "выпускающим". Ведь - репортер - это профессия, ты что-то узнаешь/изменяешь. А "выпускающий" тупо редакторская работа с правками... Верстка часто все равно не интересная, а то что и у всех новостей наполняется с событийки. Тут интересно только в бабле. Хотя не понятно почему выпускающим платят больше, чем журналистам. Они ведь нифига не делают. Другое дело, если бы ты сказал - плох тот журналист, который не мечтает стать шеф-редактором или председателем правления, генеральным продюсером. Тогда бы согласилась с тобой, что это интересно - строить направление какое-то!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду