Соціальний проект Шустера називатиметься «Шустер Life. Адреналін»

5 Січня 2012
16983
5 Січня 2012
11:40

Соціальний проект Шустера називатиметься «Шустер Life. Адреналін»

16983
Соціальний проект Шустера називатиметься «Шустер Life. Адреналін»

Новий соціальний проект «Савік Шустер студіо» називатиметься «Шустер Life. Адреналін». Про це «Детектор медіа» повідомили в прес-службі продакшну.

 

Нагадаємо, в основі ток-шоу - гостросоціальні проблеми, які потребують вирішення, і громадські обговорення реформ, що проводяться в державі. Відштовхуючись від реальної життєвої історії, редакція залучає представників законодавчої, виконавчої гілок влади, а також органів місцевого самоврядування, готових запропонувати вирішення проблеми.

 

Програма складатиметься з двох частин. Перша, інформаційно-аналітична, триватиме годину, з 20:00 до 21:00. Друга частина починатиметься після випуску «Підсумків дня» та триватиме півтори години. У цьому блоці буде показана заглиблена історія на одну тему, проникливі репортажі з обговоренням у студії.

 

«Шустер Life. Адреналін» виходитиме щовівторка на Першому національному. Стартує програма 24 січня.

 

Як писала ТК, соціальне ток-шоу «Савік Шустер студії» для Першого національного готувалося ще на осінь, планувалося, що програма під назвою «Шустер live - Суспільство» виходитиме щочетверга.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16983
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ВЛКСМ
4472 дн. тому
Предлагаю провести отдельную программу "Как власть за 10-ть лет превратила 1,5 млн. людей старшего поколения, вкладчиков кредитных союзов Украины, в бомжей. Подробнее в "Андрій Оленчик, Віктор Суслов. Хронологія злочину". Связь 0985950183.
Pet
4491 дн. тому
Я в журналистике лет 16 и меня давно перестала давить жаба. Я достаточно зарабатываю и на социальную тематику снял не одну тисячу сюжетов. Жалко, что такие деньги выкидываются на не нужные вещи. Пиарим депутатов и прикрываемся социальной важностью проэкта. А о людях - наверное погорячился. Хотя, о проэкте, людях работающих над Адреналином с осени и организации труда - знаю не по наслышке
Павел Глоба
4494 дн. тому
КГБшная подстилка Ксения Романова умрет от рака шейки матки еще до выборов в России 2012 года.
y
4494 дн. тому
to Pet: пусть люди работают, как можно судить о команде, не видя их продукт. А вас, судя по реакции, давит жаба, что не вы там?
зритель
4495 дн. тому
А зрители в студии должны быть жителями того региона и быть выбраны репрезентативно. Они должны будут иметь право нажимать на кнопки поддержки/неподдержки во время пустословия их местных чинодралов и депутанов. Тогда это будет не показуха, а реальная картина состояния дел на местах.
Pet
4495 дн. тому
Там собралась команда, которую социальная тематика совершенно не интересует. Главное - бабло! Да и журналисты с редакторами очень сомнительного качества. Понтов больше. Умных убирают, дабы глупым было, что кушать. У них еще и с сюжетами проблема. Еще один пафосный и никому не нужный проэкт за большие деньги
?
4495 дн. тому
Как связаны слезы пенсионеров с адреналином?
Я
4495 дн. тому
Да, благодаря усилиям московской {CENSORED} Ксении Романовой, называющей себя креативнім продюсером, все бабушки обрыдаются, а депутаты пропиарятся.
вже щасливий
4495 дн. тому
Дуже тішись тим , що будуть " проникливі репортажі" і "заглиблена історія".
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду