Група «Україна» подала на цифровий конкурс п’ять заявок, 5 канал – дві

27 Липня 2011
15565
27 Липня 2011
20:14

Група «Україна» подала на цифровий конкурс п’ять заявок, 5 канал – дві

15565
Група «Україна» подала на цифровий конкурс п’ять заявок, 5 канал – дві

Медіагрупа «Україна» подала на конкурс на місця в цифрових мультиплексах п'ять заявок. Про це «Детектор медіа» повідомили в прес-службі групи.

 

Із них чотири заявки на національне покриття (серед них - канал «Україна» і ще три заявки на телеканали різного формату) й одну - на регіональне. Формат каналів у групі оголосити наразі не готові.

 

Раніше в інтерв'ю «Детектор медіа» директор з розвитку медійного напряму бізнесу компанії СКМ, голова наглядової ради медіагрупи Катерина Лапшина повідомляла, що група «Україна» планує подати три-чотири заявки: на канали «Україна», «Донбас» (у регіональному мультиплексі), «Новини» та жіночий канал.

 

Водночас 5 канал подав до Нацради на цифровий конкурс дві заявки на загальнонаціональне покриття від двох своїх юридичних осіб (НБМ та «Експрес-інформ»). Про це ТК повідомив генеральний директор 5- го каналу Іван Адамчук.

 

Як повідомляла ТК, група «1+1» подала на цифровий конкурс три заявки на місця в загальнонаціональних мультиплексах (канали «1+1», ТЕТ і «2+2») та близько 20 - на місця в регіональному мультиплексі (канал «Сіті»). Група StarLightMedia подала заявки в загальнонаціональні мультиплекси на канали ICTV, Новий, СТБ і М1.

 

Найбільше заявок - 12 - подала група «Інтер»: на існуючі канали «Інтер», К1, К2, НТН, «Мега», «Ентер-фільм», «Ентер» і «MTV Україна», а також нові «Новини ТВ» (інформаційний), «Спорт ТВ» (спортивний), «Чистий прибуток» (фінансовий) та «Мелорама».

 

Окрім цього, на місце в загальнонаціональному мультиплексі претендує поки що регіональний канал ZIK зі Львова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15565
Читайте також
15.04.2011 17:00
Мар'яна Закусило
49 124
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду