НТКУ через суд продовжила строк прийому заявок на цифровий конкурс

20 Червня 2011
30652
20 Червня 2011
15:22

НТКУ через суд продовжила строк прийому заявок на цифровий конкурс

30652
Орієнтовно до 17 липня
НТКУ через суд продовжила строк прийому заявок на цифровий конкурс

Окружний адміністративний суд міста Києва за позовом Національної телекомпанії України (НТКУ) продовжив строк прийому заяв на участь у конкурсі на місця в цифрових мультиплексах, повідомляє газета «Коммерсантъ».

 

Юрист НТКУ Олена Любченко уточнила «Детектор медіа», що відповідачем у справі була Національна рада з питань телебачення і радіомовлення, яка оголосила цифровий конкурс і затвердила його умови. За її словами, НТКУ не встигла укласти угоду з провайдером мультиплексів - компанією «Зеонбуд».

 

«Умовою конкурсу є надання угоди з оператором телекомунікацій. Однак НТКУ є бюджетною компанією і її видатки можуть здійснюватися лише після проведення тендерних процедур у відповідності до закону про держзакупівлі. НТКУ потрібен час для проведення такої процедури. Зважаючи на це, а також на те, що НТКУ має такі ж права для участі в конкурсі, як і всі телерадіоорганізації, ми попросили суд, щоб вони продовжили термін подачі заяв і дали нам можливість підготувати й укласти угоду з оператором», - пояснила пані Любченко.

 

За її словами, суд продовжив термін прийому заяв на участь у конкурсі на 20 днів з моменту набрання чинності постановою Окружного адміністративного суду (постанова була прийнята 17 червня, після чого є 10 днів на її оскарження). Тобто, якщо сторони не оскаржать рішення суду, прийом заяв продовжено до 17 липня 2011 року. Як відомо, раніше кінцевий термін прийому заяв був 20 червня.

 

Голова Нацради Володимир Манжосов сказав «Коммерсанту», що регулятор не оскаржуватиме рішення суду. Водночас дата проведення підсумків конкурсу залишається незмінною - 20 серпня, додав він.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30652
Читайте також
15.04.2011 17:00
Мар'яна Закусило
49 120
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду