Нацрада продовжить цифровий конкурс окремим рішенням

21 Червня 2011
25888
21 Червня 2011
15:20

Нацрада продовжить цифровий конкурс окремим рішенням

25888
Поки що він призупинений
Нацрада продовжить цифровий конкурс окремим рішенням

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення розгляне питання про продовження терміну прийому заяв на конкурс на місця в цифрових мультиплексах після набрання чинності відповідним рішенням суду. Про це повідомляє прес-служба Нацради.

 

Нагадаємо, Національна телекомпанія України (НТКУ), яка не встигла укласти договір з провайдером мультиплексів «Зеонбудом» і подати заявки, добилася в суді продовження строку прийому заяв на участь у цифровому конкурсі орієнтовно до 17 липня 2011 року.

 

Національна рада повідомляє, що відповідно до ухвали Окружного адміністративного суду міста Києва від 17 червня прийом заяв на конкурс призупинено із 17 червня до закінчення розгляду справи по суті та набрання рішенням по справі законної сили (на 10 робочих днів).

 

Постанова адмінсуду цього ж дня зобов'язала Нацраду продовжити граничний термін прийому заяв на 20 днів з моменту набрання рішенням законної сили. Після набрання судовою постановою чинності Нацрада розгляне питання про продовження прийому заяв ще на 20 днів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25888
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду