Група «Інтер» подала на цифровий конкурс 12 заявок, у тому числі на чотири нові канали

19 Липня 2011
17884
19 Липня 2011
10:55

Група «Інтер» подала на цифровий конкурс 12 заявок, у тому числі на чотири нові канали

17884
Нові канали «Новини ТВ», «Спорт ТВ», «Чистий прибуток» і «Мелорама»
Група «Інтер» подала на цифровий конкурс 12 заявок, у тому числі на чотири нові канали

Медіагрупа «Інтер» (U.A. Inter Media Group Limited) подала 12 заявок на конкурс на місця в загальнонаціональних цифрових мультиплексах. Про це «Детектор медіа» повідомили в прес-службі групи.

 

Крім уже існуючих восьми каналів групи «Інтер», К1, К2, НТН, «Мега», «Ентер-фільм», «Ентер» і «MTV Україна», заявки були подані і для чотирьох нових каналів, які медіагрупа планує запустити - це «Новини ТВ» (інформаційний), «Спорт ТВ» (спортивний), «Чистий прибуток» (фінансовий) та «Мелорама».

 

«Сьогодні, коли телебачення все більше розвивається у напрямку чіткого позиціонування контенту, ми хочемо створити для нашого українського глядача додаткові можливості обирати собі нішевий телеканал, виходячи з особистих потреб. Я впевнений, що і спортивний канал, і канал новин, і фінансовий канал "Чистий прибуток", знайдуть свого глядача. А новітні цифрові технології та отримане завдяки ним загальнонаціональне покриття та найвища якість сигналу, дозволить нам забезпечити всю Україну телебаченням світового рівня», - сказав голова правління групи Ярослав Порохняк.

 

Раніше заступник голови правління «Інтера» Сергій Амелічев повідомляв ТК, що група планує розширитися щонайменше на два нішеві канали.

 

За даними прес-служби «Інтера», це найбільша кількість заявок, що були подані на даний момент до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, на місця у цифрових мультиплексах для загальнонаціональних мовників.

 

Як повідомляла ТК, група «1+1» подала на цифровий конкурс три заявки на місця в загальнонаціональних мультиплексах (канали «1+1», ТЕТ і «2+2») та близько 20 - на місця в регіональному мультиплексі (канал «Сіті»). Група StarLightMedia подала заявки в загальнонаціональні мультиплекси на канали ICTV, Новий, СТБ і М1.

 

Заяви на цифровий конкурс Нацрада приймає до 22 липня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17884
Читайте також
15.04.2011 17:00
Мар'яна Закусило
49 123
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Александр
4664 дн. тому
Застрелиться и не жить, и так куча общенациональных каналов которые одно и тоже показывают, а тут интер со своим секонд хэндом.
Qcumber
4667 дн. тому
Я не впевнений, що "Інтер " Медіагрупа насправді готова так розширитись. Якщо якимось дивним чином ці канали і запустяться, то контент буде там слабкий. Особливо пригадується "Мегаспорт", на якому при "Інтері" в останні роки майже нічого не було. Самі тоді казали, що спорт - це дорого для них: http://www.telekritika.ua/news/2009-10-26/48817 І в підсумку відмовились від спорту. Хто зна, такий камбек, як в Росії у ВГТРК (тоді вони, здавалось почали відходти від спорту, замінивши "РТР-Спорт" на Росію 2, але вже через півроку купили права на АПЛ, запустили два кабельних та супутникових спортивних каналів і склали високу конкуренцію НТВ+), може і буде, але для цього потрібний контент, правильний підхід і, звісно, величезні витрати. Чи буде Хорошковський вкладати гроші у спорт? Думаю, що ні... Мені здається, що ІМГ просто хоче отримати якомога більше, а далі вже розкрутитись так, щоб вмістити всі свої існуючі канали.
Марик
4667 дн. тому
Получить -то они конечно все получат, только кто же их смотреть -то будет..
Пилип з конопель
4667 дн. тому
Но пить будем не чокаясь...
Радист
4667 дн. тому
Ставлю две!
Эгус Кабулус
4667 дн. тому
Ставлю бутылку, что все 12 каналов получат лицензии)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду