Група «1+1» подала заявки на цифровий конкурс

27 Травня 2011
26593
27 Травня 2011
12:09

Група «1+1» подала заявки на цифровий конкурс

26593
Група «1+1» подала заявки на цифровий конкурс

Заяви на конкурс на місця в цифрових мультиплексах МХ-1, -2, -3 та -5 подала група «1+1» та близько 20 місцевих і регіональних телекомпаній. Про це «Детектор медіа» повідомив голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Володимир Манжосов.

 

За його словами, заяви на місця в загальнонаціональних мультиплексах подали телеканали «1+1», ТЕТ і «2+2». «Вони повідомили, що уклали угоду з провайдером, і прислали нам копію цих договорів», - сказав він.

 

Також заявки подав телеканал «Сіті», але не в загальнонаціональний мультиплекс, а на місця для регіональних і місцевих компаній. Він претендує на понад 40 частотних присвоєнь майже в усіх областях України.

 

Нагадаємо, що телеканал групи «1+1» УНІАН-ТБ уже має ліцензію на мовлення в МХ-4. Однак за новим Планом розвитку національного телерадіоінформаційного простору розвиток четвертого мультиплексу посунули на 2013-2015 роки. Водночас мовлення в мультиплексах МХ-1, -2, -3, та -5 має розпочатися вже у 2011 році.

 

Нагадаємо, прийом заяв на участь у цифровому конкурсі розпочався 20 травня і триватиме до 20 червня. Підсумки конкурсу мають підбити до 19 серпня.

 

Для загальнонаціональних мовників на конкурс виставлено 28 каналів у чотирьох мультиплексах. У тому числі 10 каналів, де оператор зможе розповсюджувати програми з розподільчою здатністю SD або HD.

 

Для місцевих мовників на конкурс виставлено чотири вільні місця в МХ-5, а саме телевізійні канали в 167 населених пунктах, де будуть встановлені передавачі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26593
Читайте також
15.04.2011 17:00
Мар'яна Закусило
49 096
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду