StarLightMedia підпише угоди із «Зеонбудом» у Нацраді

9 Червня 2011
13309
9 Червня 2011
20:24

StarLightMedia підпише угоди із «Зеонбудом» у Нацраді

13309
StarLightMedia підпише угоди із «Зеонбудом» у Нацраді

Завтра, 10 червня, телевізійний холдинг StarLightMedia має намір підписати угоди з провайдером чотирьох цифрових мультиплексів (МХ-1, -2, -3, -5) - компанією «Зеонбуд» - в «урочистій атмосфері» в Національній раді з питань телебачення і радіомовлення. Про це на брифінгу повідомив голова Нацради Володимир Манжосов.

 

Як відомо, StarLightMedia об'єднує телеканали СТБ, ICTV, Новий, М1, «М2-Естрада», QTV.

 

Нагадаємо, що підписання угоди із «Зеонбудом» - одна з вимог до телекомпаній, які хочуть брати участь у конкурсі на місця в мультиплексах.

 

За даними Національної ради, наразі до регуляторного органу подано лише три заявки на загальнонаціональне мовлення та понад 30 - на регіональне та місцеве. Як писала ТК, група «1+1» подала заявки на цифровий конкурс. Група «Україна» планує подати 3 або 4 заяви на отримання місць у загальнонаціональних цифрових мультиплексах.

 

Нагадаємо, прийом заяв на участь у цифровому конкурсі розпочався 20 травня і триватиме до 20 червня. Підсумки конкурсу мають підбити до 19 серпня.

 

Для загальнонаціональних мовників на конкурс виставлено 28 каналів у чотирьох мультиплексах. У тому числі 10 каналів, де оператор зможе розповсюджувати програми з розподільчою здатністю SD або HD.

 

Для місцевих мовників на конкурс виставлено чотири вільні місця в МХ-5, а саме телевізійні канали в 167 населених пунктах, де будуть встановлені передавачі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13309
Читайте також
15.04.2011 17:00
Мар'яна Закусило
49 120
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
qwerty
4706 дн. тому
как тяжело продать гавно за деньги....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду