Група «Україна» подасть 3-4 заяви на місця в цифрових мультиплексах

7 Червня 2011
14568
7 Червня 2011
14:14

Група «Україна» подасть 3-4 заяви на місця в цифрових мультиплексах

14568
Група «Україна» подасть 3-4 заяви на місця в цифрових мультиплексах

Медіагрупа «Україна» планує подати 3 або 4 заяви на отримання місць у загальнонаціональних цифрових мультиплексах. Про це в інтерв'ю «Детектор медіа» розповіла директор з розвитку медійного напряму бізнесу ЗАТ  «Систем Кепітал Менеджмент», голова наглядової ради медіагрупи Катерина Лапшина.

 

За її словами, точно претендуватимуть на цифрові ліцензії «Україна», «Донбас» (у мультиплексі, де будуть виділені канали для регіональних мовників) і телеканал «Новини» (планується до запуску).

 

Наразі канал остаточно визначається з концепцією ще одного телеканалу, орієнтованого переважно на жіночу аудиторію. Протягом літа, коли група затвердить цю концепцію, вона вирішить, чи потрібне новому каналу загальнонаціональне ефірне покриття.

 

Нагадаємо, нещодавно заяви на місця в загальнонаціональних мультиплексах подала група «1+1» для телеканалів «1+1», ТЕТ і «2+2», а також для «Сіті» - на місця для регіональних і місцевих компаній.

 

«Детектор медіа»  

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14568
Читайте також
15.04.2011 17:00
Мар'яна Закусило
49 096
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду