Колектив ТСН хоче говорити з Герман без преси

6 Травня 2010
27355
6 Травня 2010
19:12

Колектив ТСН хоче говорити з Герман без преси

27355
Колектив ТСН хоче говорити з Герман без преси

Колектив ТСН («1+1») хоче зустрітися із заступником голови Адміністрації Президента Ганною Герман без преси. Це рішення колективу озвучив «Детектор медіа» кореспондент ТСН Мирослав Откович.

 

На заперечення журналіста ТК, що цензура не є внутрішньою проблемою ТСН і що ще недавно ТСН-івці просили колег підписати їх відкритий лист і більше того Ганна Герман не заперечувала проти присутності журналістів інших ЗМІ на цій зустрічі, Мирослав Откович пояснив, що лише озвучує спільне рішення ТСН-івців.

 

«Ми прийняли колективне рішення про те, що журналісти ТСН і Ганна Герман мають зустрітися без преси, не тому, що це наша внутрішня проблема, а тому, що ми сподіваємося на відверту розмову, яка в присутності телекамер не відбудеться. При всій глибокій повазі до колег, ми хочемо почути відповіді пані Герман по конкретних сюжетах ТСН», - сказав Откович.

 

Нагадаємо, сьогодні у відкритому листі журналісти ТСН оголосили про цензурні утиски на каналі «1+1».

 

Журналісти підкреслюють, що останньою краплею, що призвела до відкритого виступу стало те, що матеріали про  політичне протистояння у Верховній Раді у підсумковому випуску ТСН від 2 травня «перетворилися на класичні приклади інформаційного кілерства», також колег обурила реакція заступника голови Адміністрації Президента Ганни Герман на антицензурні публікації кореспондента ТСН Мирослава Отковича.

 

Після цього Ганна Герман запропонувала журналістам ТСН зустрітися для розмови, яку було призначено на 20.30 6 травня. Зокрема вона зауважила, що не буде проти присутності на цьому заході журналістів інших медіа.

 

За словами Мирослава Отковича, крім «Детектор медіа», в присутності на заході також відмовлено трьом телеканалам.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27355
Читайте також
15.05.2010 10:39
Юлія Банкова, для «Детектор медіа»
97 751
07.05.2010 17:34
Сергій Кудімов, для «Детектор медіа»
69 281
07.05.2010 17:10
Ольга Червакова, для «Детектор медіа»
76 248
06.05.2010 09:24
Мирослав Откович, для «Детектор медіа»
95 586
Коментарі
28
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Jew
5093 дн. тому
/
Маша
5093 дн. тому
@Саша: не только :)
Саша
5093 дн. тому
Заголовк тільки мені здаєтсья смішним?))))
olesmamai
5093 дн. тому
Журналісти, не поступайтесь! Ви маєте дуже великий вплив!
маркетолог
5093 дн. тому
ага, я тоже задумалась, а где же алла мазур???? показательно. а еще удивилась, что подписался лихман. не ожидала, правда. вообще думала, что тот пост мирослава пройдет незамеченным. но молодцы тсновцы, респект! морально я с вами. от происходящего двойственные впечатления: с одной стороны, с герман не стоит общаться на камеры - она наглая и беспардонная, слова не даст вставить. в свое время на свободе ей только пару раз дали достойный отпор. а с другой стороны, удар держать надо, и это скорее слабость - без камер и "свидетелей". впрочем, плюсы тут не одиноки - похоже вышло и с интервью с арфушем...
2Дід Панас Мирний
5093 дн. тому
І вас Дідусь за адікалон купили?))
Дід Панас Мирний
5093 дн. тому
"При всій глибокій повазі до колег, ми хочемо почути відповіді пані Герман по конкретних сюжетах ТСН", - сказав Откович. Ось так чинять справжні журналісти-правдошукачі! Гавкнули трохи, а потім до завідувачки псарні:- мать-корміліца, поясни на прімєрє чіста конкрєтних сюжетів шо не так гавкали. Будемо гавкать як треба. А колег кликати не будемо. Навіщо їм знати як потрібно вибивати пайку? Гидка ситуація. Схоже на байку про хлопчика-кликуна і про вовків. Якщо журналюги будуть кожного разу кричати гвалт - цензура, то коли вона настане насправді, буде пізно збирати підписи. Підтримую Лесю Ганжу. Про цензуру спитайте в регіональних журналістів. Хай би Откович, Новосєльцев, Гайдукевич чи Ліхман в якомусь райцентрі в......лися. При злиденній зарплатні, реальній загрозі здоровю та життю там люди ПРАЦЮЮТЬ, а не роздають інтервю шанованій ТК та жаліються на Карабаса-хазяїна. Не подобається редакційна політика, звільняйся. Ринок завалений пропозиціями. Усім "нужни професіонали, с опитом работи, за 1,5-3 тисячі грівен у конвертє". Хотіли капіталізму - спробуйте жити за його українськими, збоченими законами. Легко у столиці на комерційних каналах строїти із себе правдолюбів. Вас не обурювала "чорна зарплата"? Не пробували вимагати її легалізації? Ви заступилися за колег, яких викидали на вулицю, допомогали їм з працевлаштуванням? А тему Голодомору, шановний Мирославе, не треба використовувати для скандалу. Невже усі "гарячі" теми вичерпалися? Згідно фізіології суспільства - воно неминуче продукує лайно. Для метикуватих журналістів завжди знайдеться можливість його полити на пісні інформаційні нивки. Соціальних проблем - не перерахувати. Та на них не заробиш рейтингу для каналу, для себе особисто. Може досить корчити із себе панкІв? Хочеш героїчних вчинків - роби їх! Здоровя і успіхів! Вибачте, старого за багатослівність.
А где главное лицо ТСН?
5093 дн. тому
Оно как всегда зажмурилось и приготовило справку. Почему я не удивляюсь что нету подписи Мазур? Между капельками, между капельками, как всегда......
2Отар
5093 дн. тому
Все вірно;) тіки Фафу можна виключити- він пешка.
Otar Dovzhenko
5093 дн. тому
Так а про що їм домовлятися? Герман що, може Ткаченка звільнити? Вона заступник керівника допоміжного органу при Президентові України, її повноваження обмежуються написанням доповідних записок. Буде зустріч, на якій Герман заприсягнеться, що ніхто з Банкової не вимагає від керівництва "1+1" цензурувати новини (і не виключено, що це правда), і звинуватить в усьому власника і менеджмент. І, в найкращому разі, пообіцяє моральну підтримку. А пресі потім все одно скаже, що все це організовала Тимошенко для дискредитації влади, і загрібає, негідниця, жар руками своїх молодих недосвідчених журналістів-симпатиків. Ось якби зустріч була із Ткаченком чи Коломойським, оце я розумію :)
2Леся Ганжа
5093 дн. тому
Ну звісно запишеш, роскажеш- це нормально)Вірити не можна нікому- навыть дядюшке Мюллеру)).Щодо всього іншого там власники и влада- я промовчу;)
lashch
5093 дн. тому
to_Леся Ганжа, до речі, тут ти правий...я особисто телефонував до главреда цього видання і просив надати коментарі...та вони від них утрималися...політика подвійних стандартів....крутять поняттям свобода слова, як хочуть...
///
5093 дн. тому
Утоли жажду у Бенкена- там точно утолишь у Гани ))
Леся Ганжа
5093 дн. тому
По-перше, "повір" - це до мами, а я на роботі. Яка тепер різниця різниця - вірю я чи ні? По комент подзвоню, вашу точку зору сумлінно запишу. І Герман точку зору теж. По-друге, щодо наших проблем (а чого це ти пишеш були? все на місці), то і софіти теж були, і трабли через них теж. Але в нас були проблеми через власників, а не через владу. І приєднуватися до наших відкритих листів ми нікого не закликали.
Космополит
5093 дн. тому
При этом журналисты всегда требуют, чтобы герои их сюжетов всегда говорили исключительно на камеру и желательно честно. Видать, не хотят ТСНовцы, чтобы коллеги знали о высоких черных зарплатах. Тетя Ганя, спроси у них, сколько они получают. И , собственно, за что так много? Это не зависть. Жаждююююю справедливости.
2Леся Ганжа
5093 дн. тому
Повір, якщо можеш.Бо коли у вас були проблеми, вам вірили без софітів
Леся Ганжа
5093 дн. тому
Будуть - не будуть... Я журналіст, чому я маю вірити на слово? Тому що колеги вважають, що всі решта журналістів роблять піар пані Герман? І знаєте, слова про те, що краще говорити без преси, останнім часом стали надзвичайно модними.
2jew
5093 дн. тому
да да объязательно)) подожгли Лозинский,Уколовв, Турчинов...поджигали $430.000 долярами пропавшими из сейфа теневого премьера Стретовича
2Леся Ганжа
5093 дн. тому
Вони не будуть з нею домовлятися. Самопіара Ганни не буде.
2Отар
5093 дн. тому
Канешна спроба самопіара, бо вже Льовочкін роє їй яму:)
Леся Ганжа
5093 дн. тому
ну да, ну да, краще б журналістів не було взагалі, бо без них легше домовлятися((
2jew
5093 дн. тому
jew в бабруйск к йульке!
ой ой ой
5093 дн. тому
С какого моржового Герман должна встречаться с журналистами коммерческого канала, который мочил синих во время революции... Мирослав, вы знаете телефон Пиховшека и можете задать ему беспокоящие вас вопросы. Боюсь что после этой встречи дядя Коломойский будет волшебные пендели выдавать гениальным журналистам лично.
Jew
5093 дн. тому
пан Otar Dovzhenko // 06.05.2010 19:39:01- поясните плиз - какое отношение имеет титонько ганя гЭ. к журналистам ТВ 1+1 собственником коего является швейцарско-поданный CENSORED коломойский
lashch
5093 дн. тому
Я здивований, колеги!!! Тобто галасу ви наробили, а тепер вирішуватимете власні маленькі проблемки, чи отримуватимете гарантії для себе????
Otar Dovzhenko
5093 дн. тому
З одного боку, цікаво було б послухати, з іншого - зрозуміло, що в присутності преси Герман перетворить зустріч на самопіар.
Олег Зубов
5093 дн. тому
Я думав вони і справді проти цензури, а вони просто хочуть домовиться по-тихому. Соромно, люди
Jew
5093 дн. тому
....абсурд, полный алес абсурд - кто такая ганя гЭ. и какое отношение она и/или другие администраторы янека имеет к журналистам и собственникам коммерческого ТВ 1+1 или янеки взяли плюсы у бени коломойского в аренду.... что здесь не чисто видимо ТСН -овцев уже «обобрали и обогрели»
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду