detector.media
06.05.2010 19:12
Колектив ТСН хоче говорити з Герман без преси

Колектив ТСН («1+1») хоче зустрітися із заступником голови Адміністрації Президента Ганною Герман без преси. Це рішення колективу озвучив «Детектор медіа» кореспондент ТСН Мирослав Откович.

 

На заперечення журналіста ТК, що цензура не є внутрішньою проблемою ТСН і що ще недавно ТСН-івці просили колег підписати їх відкритий лист і більше того Ганна Герман не заперечувала проти присутності журналістів інших ЗМІ на цій зустрічі, Мирослав Откович пояснив, що лише озвучує спільне рішення ТСН-івців.

 

«Ми прийняли колективне рішення про те, що журналісти ТСН і Ганна Герман мають зустрітися без преси, не тому, що це наша внутрішня проблема, а тому, що ми сподіваємося на відверту розмову, яка в присутності телекамер не відбудеться. При всій глибокій повазі до колег, ми хочемо почути відповіді пані Герман по конкретних сюжетах ТСН», - сказав Откович.

 

Нагадаємо, сьогодні у відкритому листі журналісти ТСН оголосили про цензурні утиски на каналі «1+1».

 

Журналісти підкреслюють, що останньою краплею, що призвела до відкритого виступу стало те, що матеріали про  політичне протистояння у Верховній Раді у підсумковому випуску ТСН від 2 травня «перетворилися на класичні приклади інформаційного кілерства», також колег обурила реакція заступника голови Адміністрації Президента Ганни Герман на антицензурні публікації кореспондента ТСН Мирослава Отковича.

 

Після цього Ганна Герман запропонувала журналістам ТСН зустрітися для розмови, яку було призначено на 20.30 6 травня. Зокрема вона зауважила, що не буде проти присутності на цьому заході журналістів інших медіа.

 

За словами Мирослава Отковича, крім «Детектор медіа», в присутності на заході також відмовлено трьом телеканалам.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY