Дмитро Тузов залишає посаду голови правління телеканалу ТОНІС

2 Листопада 2009
25217
2 Листопада 2009
18:32

Дмитро Тузов залишає посаду голови правління телеканалу ТОНІС

25217
Дмитро Тузов залишає посаду голови правління телеканалу ТОНІС

Дмитро Тузов залишає посаду голови правління телеканалу ТОНІС. Цю інформацію, яку ТК отримала з власних джерел, підтвердив сам Тузов.

 

«Мою заяву  прийнято наглядовою радою. Тепер у статусі  заступника голови правління  я буду займатись  інформаційним мовленням,  публіцистичними проектами,  документальним кіно», - сказав Дмитро.

 

Також він вестиме на ТОНІСі авторську програму «Головне питання».

 

Прізвище свого наступника на посаді голови правління Тузов не уточнив, зазначивши, що завтра його оголосить прес-служба телеканалу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25217
Читайте також
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Sol
5290 дн. тому
Та не с Тузовым Никитин разругался... Никитина после всего бордельного фейерверка хотели перевести на продакшн... ему это не подошло. Вот и тянут резинку с двух сторон... Как всегда в стиле гениального управления
Fisherman
5290 дн. тому
Единственное, Никитин то там уже не працюе... так, може ещё курирует и всё. Они с тузиком разругались...
Петро
5291 дн. тому
Корені тонісівських проблем були набагато глибші. Не треба спрощувати їх і все зводити до персони керівника. На місці Тузова міг бути будь-хто інший, однак це ніяк не вплинуло б на результати.
колишній Тонісівець
5292 дн. тому
ну нарешті. мля, а скільки він проектів завалив... людина з іншої епохи. завжди не при справах. завжди з народом. от тільки одним одне бреше, а з рештою про інше скалить. брехун...
Костерин
5292 дн. тому
Официальное заявление. Место Тузова займет лучший телеменеджер всех времен и народов - Безлюдная! А Тузова в жо#у, запарил, ему зарплату платить надо, а безлюдная и за еду поработает.
Друг семьи
5292 дн. тому
Наполеон еще только документальное кино не заваливал. Тузик ЖЖЁТ!
Давно пора
5293 дн. тому
Соломоново решение: уровняли Тузова и Никитина - каждый будет заниматься своим сегментом. Один информационно-публицистичеким направлением, другой - развлекательным.
Знающий
5293 дн. тому
Жан Клод Ван дам
mark
5293 дн. тому
Безлюдна
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду