На ТОНІСі стартує авторська програма Дмитра Тузова «Головне питання»

13 Березня 2009
19537
13 Березня 2009
13:41

На ТОНІСі стартує авторська програма Дмитра Тузова «Головне питання»

19537
На ТОНІСі стартує авторська програма Дмитра Тузова «Головне питання»
ТОНІС запускає програму «Головне питання». Цю інформацію повідомив ТК ведучий програми, голова правління АТЗТ «Телеканал ТОНІС» Дмитро Тузов. Перший вихід призначено на 20 березня, час виходу програми 20.30.
 
За форматом це буде прямоефірне інтерв’ю в студії; запланований хронометраж 24 хвилини. Програма стартуватиме як щотижнева (по п’ятницях), але з перспективою щоденного виходу.
ї
Тема розмови у студії визначатиметься експертним опитуванням. Крім того, до визначення «головного питання» залучатимуться і глядачі: програма передбачає усі форми інтерактиву – телефон, інтернет, СМС-повідомлення.
 
Спочатку старт «Головного питання» було призначено на початок лютого, однак, як пояснив ТК пан Тузов, вихід було відкладено у зв’язку з переїздом ТОНІСу в офіс на вул. Тупикова та неготовністю технічного стану студії.
 
Це вже друга прямоефірна студійна програма, яка запускається на ТОНІСі на наступному тижні. Увагу каналу саме до такого формату Дмитро Тузов пояснив його економічністю.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19537
Коментарі
13
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
зеленый
5531 дн. тому
Гендиректор ведет программу- круто! В лучших традициях регионального вещания. Видимо на канале все в шоколаде. Костерин, че, нет денюх на нормальный менеджерский состав? Бедненький провинциальный Зая...Одумайся!!!
Ну вот
5532 дн. тому
Программа еще не вышла, а наезды полным ходом. «Я Пастернака не читал, но осуджаю…». А давайте-ка лучше дождемся первых эфиров.
ЗЗЗ
5533 дн. тому
2YY +1000! Уже хочу на ЭТО посмотреть!!!!!!!!!!!!!!!!!
111
5534 дн. тому
І кінцеві титри програми: Ведучий - Дмитро Тузов Режисер, редактор, суфлер - Оксана Іващик адміністратор - Ірина Орловська Мдя Орловська там добре влаштувалася. Вже в трете буде перезапускати програму "Життя" - але цікаво виходить що кожен запус програми нової дживе в ефірі всього півроку а потім змінюють знову. Іра то може просто не треба там партію Зелених піарити і тоді нормальна програма буде. Хм прикол навіть Тузова в сюжет програми Життя засунули пр озелений офіс. Та про який там можна офіс говорити коли працівники сидять один в одного на голові і за комп"ютерами працюють по черзі. Бухгалтерію ТОНІСа взагалі скоротили тепер там інші люди. мдя ТУЗІК-РУЛІТ
HIP
5534 дн. тому
Да,там князь Мошкин,типа реж,погоду вел))) Да,теперь конкурентов нет.Кароль с замученным видом умерающего лебедя не в счет.
YY
5534 дн. тому
Последний этап оптимизации - это когда из-за полного безденежья ведущим станет сам Костерин.
иващик
5534 дн. тому
Наконец-то Наполеон обретёт покой, и будет упиваться славой супер "телеведущего". Только один вопрос - а кто ему будет гостей водить, так как под бренд "Тузик" врядли кто пойдёт.
ЗЗЗ
5534 дн. тому
1. "Кого ты хотел удивить?..." 2. А гости программы небось должны платить за появление на экране? 100% 3. Да, весна, Павловкой пахнет все острее
HIP
5534 дн. тому
Ещё одна мусорная программа. Тузов далеко не проф в диалогах.Он заминатся,неадекватно порой жестикулирует,частенько задает тупые вопросы (вроди как загострюе ситуацию).Старается в эфире выглядеть таким себе бодрячком,но смотрится это смешно.Кроме жуткого света,звонящей студии,и человека воплащающего амбиции "великого" ведущего,смотреть к сожалению нечего.Я бы сказал - жалкое зрелище. P.S.Ааа,смешно так.Пока пишу сообчение сие,слева в окне крутится банер со Слободяном фемели.Да,мы все связанны, космосом)...
///
5535 дн. тому
Есть хороший анектод в тему! Период Союза. После дождя в поле выходят два еврея. На небе - радуга. По этому поводу Мойша обращается к Пайсаху со словами: "А вот на это деньги у них есть!"
нах
5535 дн. тому
Ну во первых - Тузов - не фотогеничный человек, ему на экране лучше вообще не показываться. пусть как и раньше ведит свою дружбу с Довгим и Черновецким за лишнюю сотню баксов или место в Киевраде...Второе - кто будет гостями?? Опять партия зеленых?? Третье - перспектива этой программы каждый день?? интелектуальных возможностей Тузова хватит ?? Четвертое - качество самой программы на фоне безденежья...это что? типа тупо для забивания эфира??
111
5535 дн. тому
знову отстой?????????????????
zzz
5535 дн. тому
о дааааа, опять в колхозе утро...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду