ТОНІС реорганізується у ТОВ

15 Січня 2010
7854
15 Січня 2010
11:38

ТОНІС реорганізується у ТОВ

7854
ТОНІС реорганізується у ТОВ

Позачерговими загальними зборами акціонерів відкритого акціонерного товариства «Телеканал "Тоніс"» від 12 січня  ухвалено рішення про припинення ВАТ «Телеканал "Тоніс"» шляхом реорганізації (перетворення) у товариство з обмеженою відповідальністю -  ТОВ «Телеканал "Тоніс"» з повним правонаступництвом. Причини реорганізації - зменшення витрат на обслуговування такої організаційно-правової форми, як відкрите акціонерне товариство, покращення оперативності управління та більшого захисту майнових прав акціонерів (учасників). Про це повідомляє сайт Державної комісії з цінних паперів.

 

Оскільки ТОВ «Телеканал "Тоніс"» є єдиним правонаступником ВАТ «Телеканал "Тоніс"» всі активи та зобов'язання ВАТ «Телеканал "Тоніс"» передаються до ТОВ «Телеканал "Тоніс"». Розмір статутного капіталу ТОВ «Телеканал "Тоніс"» дорівнює розміру статутного капіталу ВАТ «Телеканал "Тоніс"», на дату прийняття рішення про припинення діяльності шляхом його реорганізації , а саме 16 731 250 гривень.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7854
Теги:
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2лже-Никитин
5217 дн. тому
Де-факто Никитин не работает на канале уже месяца два.
лже-Никитин
5217 дн. тому
Телекритика, а че вы так заглохли с материалами о прекрасном телегенеральном продюсере Юрии Никитине? Помню писали его великие мысли и писали!!! Если память не изменяет, то к сегодняшнему числу он гарантировал какие-то прекрасные показатели на Тонисе, если быть точным - долю 2!!! А что сейчас? Подскажите-ка!!! А где шоу с Листерманом? А что, вообще, никитин сделал за это время? очень хочется узнать. Спасибо. Благодарный фанат канала "Тонис"
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду