На ТОНІСі відновлюють програми «24 години. Бізнес» та «24 години. Світ»

28 Травня 2010
5364
28 Травня 2010
16:02

На ТОНІСі відновлюють програми «24 години. Бізнес» та «24 години. Світ»

5364
На ТОНІСі відновлюють програми «24 години. Бізнес» та «24 години. Світ»

На телеканалі «ТОНІС» вийдуть в ефір дві оновлені інформаційні програми - «24 години. Бізнес» (щосуботи) та «24 години. Світ» (щонеділі).Це будуть підсумкові тижневики економічних та міжнародних новин.

 

Як повідомляє прес-служба каналу, програми відновлюють вихід в ефірі після тривалої перерви.

 

Заступник голови правління ТОНІСу з інформаційних питань Дмитро Тузов сказав ТК, що проекти «24 години. Бізнес» та «24 години. Світ»  виходитимуть не в студійному варіанті, а  у форматі дайджесту без ведучих.

 

Підсумковим інформаційним випуском «24 години. Бізнес» керуватиме Олена Азатцева, а «24 години. Світ» - Оксана Бурлака.

 

Перші програми підсумкових інформаційних програм з'являться в ефірі вже у найближчі вихідні: 29 травня «24 години. Бізнес»  та 30 травня «24 години. Світ». 

 

Час виходу - 20:00, тривалість - 24 хвилини.

 

Також заступник генерального директора ТОНІСу Ірина Милиневська повідомила, що переформатування чекає і на програму «Життя».

 

«Проект "Життя" буде радикально змінено. Замість загальних екологічних новин в ефірі будуть ставитись конкретні екологічні проблеми і пропонуватись реальні шляхи їх вирішення», - сказала вона.

 

За її словами, окрема рубрика програми буде присвячена впровадженню новітніх технологій.

 

Оксана Ситник, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5364
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду