ТОНІС переоформив структуру власності і склад керівних органів

11 Лютого 2010
22860
11 Лютого 2010
15:22

ТОНІС переоформив структуру власності і склад керівних органів

22860
ТОНІС переоформив структуру власності і склад керівних органів

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 11 лютого переоформила ліцензії ВАТ «Телеканал ТОНІС» у зв'язку зі зміною власників і складу керівних та наглядових органів.

 

До складу власників додався акціонерний комерційний банк «Трансбанк» (м. Київ) із часткою статутного фонду 8,5%. В інших власників змінилися розміри часток. Вона удвічі зменшилася у Володимира Костеріна, Наталі Жиліної і ТОВ «Наталіка», у сім разів зменшилася в ТОВ «ДКД 04» (м. Київ), у чотири рази зменшилася в ТОВ «Артекс-плюс» (м. Київ), натомість утричі зросла в ТОВ «Консалтингова компанія "Партнери"», яке стало мажоритарним власником (60,4%).

 

Власники

Були

Стали

1. Костерін Володимир Олександрович - 30,5271%

1. Жиліна Наталя Олександрівна - 4,4968%

2. Жиліна Наталя Олександрівна - 9,1405%

2. Костерін Володимир Олександрович - 15,0184%

3. ТОВ «Консалтингова компанія "Партнери"» (м. Київ) - 19,4637%

3. Акціонерний комерційний банк «Трансбанк» (м. Київ) - 8,4572%

4. ТОВ «ДКД 04» (м. Київ) - 17,2935%

4. ТОВ «Консалтингова компанія "Партнери"» (м. Київ) - 60,4161%

5. ТОВ «Артекс-плюс» (м. Київ) - 9,9985%

5. ТОВ «ДКД 04» (м. Київ) частка статутного фонду - 2,5041%

6. ТОВ «Наталіка» (м. Київ) - 13,4136%

6. ТОВ «Артекс-плюс» (м. Київ) - 2,4386%

 

7. ТОВ «Наталіка» (м. Київ) - 6,5991%

 

Можна припустити, що реструктуризація власності відбувається для зручності можливого продажу контрольного пакету.

 

У складі редакційної ради з'явилися п'ять нових членів.

 

Склад керівних і наглядових органів

Були

Стали

голова правління Тузов Д.О.

голова правління Білодід Г.М.

склад редакційної ради:

1. Мотрич Є. В.;

2. Татарчук А. Ю.;

3. Меделян І.В.;

4. Жиліна Н. О.;

5. Суханов С.В.;

6. Жиліна Ю. О.

склад редакційної ради:

1. Король І.М.;

2. Мужичук О.В.;

3. Демків Л.А.;

4. Махачева З.К.;

5. Жиліна Ю.О.;

6. Руденко Л.М.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22860
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Еще один редактор 24
5199 дн. тому
Прилежный Ученик 2010, зачем же так? Весь бывший коллектив "24" испытывает к Костерину глубочайшее уважение. Какие еще чувства можно испытывать к человеку, не заплатившему журналистам за два с лишним месяца работы? Замечательные дела тов. Костерина навсегда останутся в нашей благодарной памяти.
Ученик 2010
5199 дн. тому
Люди, не имея фактов и доказательств, клевещут, чем создают негатив в обществе и этот негатив распространят, формируя у людей комплекс повсеместного греха и зла, усугубляя и без того депрессивную ситуацию в обществе. Жаль, что при этом не видят позитива и пользу. Если человек на своем канале, не пиарится, как делают другие, а создает условия, чтобы говорили об экологических ценностях и защите природы, то его за это нужно уважать. Ведь не скифский антиквариат собирает и брендовые машины коллекционирует, а зеленым делом заниматься. На Тонисе хорошие эко-программы, интересно смотреть. Не повезло Костерину с Княжицким, попал на 24. Но, у каждого бывают в жизни трудности. С банком по доброте душевной помогал детской больнице будущего, оппонентов достаточно нашлось, чтобы банк валить. Еще и Молчанова Влада, бизнесменша понедвижимости, «подсобила», проплачивает деньги в НБУ, чтобы банк ликвидировать и свои многомиллионные кредиты не отдавать. Но, Жизнь – река, трудности проходят, а хорошие дела – остаются.
Хи-хи
5199 дн. тому
Ага, ждите)))))) Во-первых, все это делается оттого, что долги по банку надо отдавать, НБУ, например, за уведенное из под носа доверчивых лохов рефинансирование. Во-вторых, с партией зеленых он теперь ничего делать не будет. Он ее передал в управление, и говрят, как всегда, не удачно. В-третьих, он теперь будет играться с так называем КИЕФом и неким фондом "Сокращение рисков". Знаете, зачем унас в стране международные фонды создают? Правильно, ребята,то, что Жилина в офшоры упаковала - теперь возвращать надо. А на Шустера и Киселева не надейтесь. Им это не интересно
Ха-ха
5200 дн. тому
Каааак догонит, да кааааак отдаст! Хотя, если он намерен что-то делать со своей Партией зеленых, ему бы стоило подсуетиться и долги отдать. Иначе ж голову не дадут высунуть. Предвкушаю какой-нибудь эфир у Шустера или Киселева.
редактор 24
5200 дн. тому
Теперь Костерин вернет деньги, которые так и не заплатил редакции за декабрь-2008, январь-2009 и кусочек февраля-2009. Так что записывается в очередь на возврат долга.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду