Мохаммад Захур не домовився про ціну за ТОНІС і запускатиме власний супутниковий канал про тварин

7 Серпня 2009
21809
7 Серпня 2009
12:10

Мохаммад Захур не домовився про ціну за ТОНІС і запускатиме власний супутниковий канал про тварин

21809
Мохаммад Захур не домовився про ціну за ТОНІС і запускатиме власний супутниковий канал про тварин

Мохаммад Захур хоче придбати глянцевий журнал і запустити супутниковий канал про тварин. «Ми вже ведемо переговори з "НТВ Плюс", можливо, будемо транслювати наш канал з Москви, використовуючи слот на їхньому транспондері», - розповів він в інтерв'ю українській газеті «КоммерсантЪ».

 

За словами Мохаммада Захура, йому пропонували придбати журнали «7+7я» (восени 2008 року його купив «Київський медіахолдинг») та «ОК!» (стартував навесні 2009 року). Також у травні ISTIL брала участь у тендері на купівлю телеканалу ТОНІС, але не домовилася про ціну. «Ми запропонували їм 15 млн доларів, але зараз думаємо, що це була дуже щедра пропозиція. Поки що канал не продано, але, за моєю інформацією, ним цікавиться пан Коломойський», - додав пан Захур.

 

Мохаммад Захур розповів і про деталі входження в групу «Поверхность». «На сьогоднішній день інвестиції в компанію становили 60 млн доларів», - повідомив він. Ключові посади в групі дублюватимуться фахівцями з ISTIL. Так, головою спостережної ради «Поверхности» стане Сергій Равняго, першим заступником президента Віктора Самойлена - Джим Філліпофф (директор Kyiv Post, який очолює медійний напрям групи  ISTIL). Також від ISTIL у «Поверхности» будуть представники на посадах фінансового директора та заступника директора з DTH.

 

Також пан Захур повідомив, що ISTIL Studios готує для нового телевізійного сезону розважальне шоу на кшталт російського «Две звезды», а також проект політичного ток-шоу, ім'я ведучого якого пан Захур не розголошує. «Це буде український продукт, українська політика, і шоу буде українською мовою», - уточнив він. На переобладнання студії, права на макет якої належать ТРК «Україна», ISTIL витратить іще 1 млн доларів (у створення студії вже вкладено інвестиції обсягом 15 млн доларів).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21809
Читайте також
14.08.2009 10:03
Андрей Кислов, «Коммерсантъ»
13 999
12.07.2009 13:07
Алла Котляр, «Дзеркало тижня»
18 171
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду