Даша Астаф’єва вестиме програму на ТОНІСі

8 Липня 2009
24986
8 Липня 2009
16:01

Даша Астаф’єва вестиме програму на ТОНІСі

24986
Даша Астаф’єва вестиме програму на ТОНІСі

13 липня на телеканалі ТОНІС стартує програма «Кіно о 21.00 із Дашею Астаф'євою». Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердив виконувач обов'язків голови правління каналу Дмитро Тузов.

 

Як пояснив пан Тузов, Даша начитуватиме підводки у студії перед показом художніх фільмів, які з'являться у сітці мовлення ТОНІСа.

 

Даша Астаф'єва - фотомодель, співачка, учасниця дуету Nikita та підопічна Юрія Нікітіна, віднедавна генерального продюсера ТОНІСа. В минулому вона вела програму «Погода» на телеканалі М1, де з'являлась у кадрі напівроздягненою, що спричинило збудження наглядових державних органів і врешті-решт призвело до  закриття проекту.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24986
Коментарі
13
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
zaraza
5396 дн. тому
Не купят вас, не надейтесь. Потому как не продадут. Ну разве что Вовчика продать заставят, кто-нибудь извне, за долги перед высокими государственными чинами. И то не факт. Потому как одно учреждение уже хотел продать, да некто заистериковал и запретил. А почему заистериковал и запретил - так то теперь тайна следствия
Pofig
5396 дн. тому
На ТОНИСЕ к людям относятся хуже, чем к быдлу. Работникам выплатили зарплату только за март.Эти горе-руководители канала не знают, что с ним делать. Купите кто нибудь ТОНИС, пусть не мордуют людей Костерин и его команда.
Вера
5396 дн. тому
Ну,и кто такая Даша А?!Смазливая дурочка....
Сергій
5396 дн. тому
Тримайте мої капці! Кого,ще Нікітін із свого продакшеееена на ведучю приведе? мабудь маму Сердючки?
Влад
5397 дн. тому
Бєдний, бєдний звукорєж...
Media
5397 дн. тому
Та не, "Арктика" - вести передачи о путешествиях, "Авиатор" сгодится на сдохший транспортный проект. Че там еще у Никитина? Неангелы? Цикл о религии. Алиби тоже его каажется? Криминальные хроники. А Никитин с Тузовым организуют дует и будут петь романсы: "Денег нету, денег нету и не будет никогда..."
Fisherman
5397 дн. тому
Я хочу чтоб на подводках, на втором плане, на подтанцовках, была группа Арктика!))))))) Никитин и Тузов жгите ещё!
talant
5397 дн. тому
Ну от , останній нормальний канал перетворюється на черговий попсовий. Менше тваринок та науки, більше непотрібу якого і так вистачає на решті каналів. Дуже шкода.
;)
5397 дн. тому
А це правда, що на Тонісі з народу позбирали ідеї та концепції, а потім звільнили ініціативний народ к бісовій матері?
Fisherman
5397 дн. тому
Эти подводки ни что иное как "хилый закос" под свое производство. Записал подводки в начале фильма, вот тебе и якобы свой продукт. Закон надо выполнять, а то Минкульт даст про... С ним шутки плохи. А со своим производством на канале совсем плохо, если вообще ни как. Эти подводки уже давно пройденый этап, чуть ли не на всех каналах. Вот и пристроил Никитин свою очередную бездарность. Девочка красивая, но этого мало... Кто будет слушать эту красоту, вернее воспринимать? Она мне будет рассказывать про кино?! Да это смешно просто) P.S. Вот и программу Диваки вытащили из запасников. Интересен один момент, по моему авторские права (даже не по-моему, а так оно и есть) пренадлежат Диваки продакшн... Телекритика, а ну разузнай, на каких правах они выдают их в эфир...Вот это будет интересно)
//
5397 дн. тому
Эт-точно. В одетом виде - одна из тысяч... Никакого смысла. Сумская уже читала подводки к кино на "плюсах". Никитину наше "фэ".
;)
5398 дн. тому
Та ні, топ-новина в тому, що прогнози справджуються: кліпи, дівчатка і таке інше. А цікаво: підводки вона буде начитувати одягнена чи роздягнена? Якщо одягнена - то немає сенсу:)))))))))
KISS
5398 дн. тому
Дякую, що сказали, хто це:))) Дійсно, "топ-новина" про начитування підводок.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду