ТОНІС відновлює «24 години» та розраховується з боргами по зарплатах

29 Жовтня 2009
14921
29 Жовтня 2009
17:32

ТОНІС відновлює «24 години» та розраховується з боргами по зарплатах

14921
ТОНІС відновлює «24 години» та розраховується з боргами по зарплатах

Телеканал збудував нову студію та відновлює новинну програму «24 години». Про це ТК повідомив голова правління ЗАТ ТОНІС Дмитро Тузов. У студії працюватимуть ведучі Ірина Король, шеф-редактор інформаційного мовлення, та Юлія Лаврисюк.

 

Як відомо, протягом літа новини на ТОНІСі виходили в режимі 10-хвилинного дайджесту «ТОНІС-інфо». Це було пов'язано з режимом економії, запровадженому на каналі.

 

«Нині ТОНІС повертається до старого бренду  "24 години" та повноцінного хронометражу - 24 хвилини», - сказав Тузов «Телекритиці».

 

Також, як наголосив він, канал розраховується з боргами, передовсім з боргами по зарплатах.

 

Оновлені «24 години» вийдуть в ефір 2 листопада о 20.30.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14921
Читайте також
Коментарі
13
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Жека
5292 дн. тому
Тузову - респект, так держать!
Napoleon
5292 дн. тому
Спокойно, граждане "Тониса"и все интересующиеся! Хватит паниковать и писать всякую дрянь. Деньги получат все и в полном объеме. Сначала все работающие на канале, затем - уволенные. Сорри, но таковы условия военного времени. Впрочем, писать можете все, что угодно. Караван идет...
Добрый
5292 дн. тому
Мабуть я :)
Foxy
5292 дн. тому
2 Добрий Невже це ти??????????
Коля
5292 дн. тому
ТОНІС - перший недержавний канал у колишньому СРСР. Пам’ятаймо про це.
Foxy
5292 дн. тому
Хто розвалив канал? Тузов???? "Друг семьи" не брешіть, будь ласка... До речі, друг якої сім'ї ? Щось цікавість розібрала... А "тонісівцям" - успіхів... Вони те заслужили
Добрый
5292 дн. тому
Плохо быть маленьким или большим хамом. Хамство и зависть грех. Нужно думать о хороших делах, а не выискивать чужие грехи, часто мнимые.
Друг семьи
5293 дн. тому
за кого радоваться? за маленького наполеона, который развалил канал в угоду своим ничтожным амбициям. А теперь он спаситель? Не верьте ему люди! Я лично радуюсь за коллег когда они бегут от такого руководителя.
смотрящий
5293 дн. тому
а деньги де взяли?
Жека
5293 дн. тому
«24 години» давний тонисовский бренд новостей, я двумя руками за возвращение прежнего названия в эфир!
Коля
5293 дн. тому
Тузов, так тримати. І не звертайте уваги на хамство недоброзичливців. Караван має рухатись далі.
Добрый
5293 дн. тому
Господин хороший, зачем так изливать желчь. Лучше порадуйтесь за колег на ТОНИСЕ. Что еще на од дном украинском канале кризис позади.
Друг семьи
5293 дн. тому
Два вопроса Господин Тузик.1) Где холодильник в котором лежит апрельская зарплата? 2) а долги по какой зарплате гасятся - по "белой" или "черной"? Наполеон пожалей Иващик:)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду