У «Медіадомі» оголошують про скорочення, а половину ТОНІСа відправлять у відпустку

27 Лютого 2009
6829
27 Лютого 2009
14:45

У «Медіадомі» оголошують про скорочення, а половину ТОНІСа відправлять у відпустку

6829
У «Медіадомі» оголошують про скорочення, а половину ТОНІСа відправлять у відпустку
Інвестори холдингу «Медіадім» («Газета 24») після кількатижневої паузи оголошують працівникам видання умови скорочення. Це питання обговорюється на зборах, які щойно розпочалися в редакції.
 
Збори колективу, щоправда, без участі інвесторів, відбулися сьогодні й на каналі ТОНІС, який також належить Володимиру Костеріну. Як повідомили «ТК» джерела на каналі, колективу запропоновано працювати за таким алгоритмом: половині колективу піти у місячну відпустку за власний рахунок; через місяць, коли вони повернуться з відпустки, у неоплачуваний відпочинок вирушить друга половина.
 
«ТК» звернулася по коментар до «ВОКСтрім», управляючої компанії «Медіадому», і стежить за розгортанням подій.
 
Як відомо, 6 лютого випуск «Газети 24» припинено, а 25 лютого «ВОКСтрім» оголосила про припинення фінансування проекту. Поки що не закритими лишаються питання щодо процедури скорочення працівників та розрахунку із трудовим колективом.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6829
Теги:
Читайте також
01.09.2009 19:18
Юлія Медуна, для «Детектор медіа»
29 739
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду