Костерін більше не фінансуватиме «Медіадім». Частину грошей на зарплати знайшли

25 Лютого 2009
6486
25 Лютого 2009
18:50

Костерін більше не фінансуватиме «Медіадім». Частину грошей на зарплати знайшли

6486
Костерін більше не фінансуватиме «Медіадім». Частину грошей на зарплати знайшли
Акціонери товариства з обмеженою відповідальністю «Медіадім» закликають Віктора Тімченка повернутись до виконання обов’язків генерального директора компанії. Про це йдеться у заяві, яку акціонери компанії зробили у відповідь на інтерв’ю пана Тімченка «Детектор медіа».
 
У заяві також зазначено, що «з ряду причин (можливості ринку, дії менеджменту видання) газета не досягла встановлених бізнес-планом показників. У зв’язку з цим акціонери не планують подальшої фінансової підтримки компанії ”Медіадім… Ведеться пошук стратегічного партнера – можливо, згодом проекти будуть перезапущені».
 
Нагадаємо, у ньому пан Тімченко заявив, що після його відсторонення від виконання обов’язків гендиректора «Медіадому» та призначення в.о. Олександра Бовтача в нього було вилучено печатку та електронний підпис. Проте 12 лютого рішення про призначення Бовтача було відкликане, тож компанія залишилась без керівника.
 
«Справді, 6 лютого 2009 року рішенням зборів засновників ТОВ ”Медіадім Віктор Тімченко був тимчасово відсторонений від обов’язків генерального директора. З 7 лютого тимчасовим виконувачем обов’язків генерального директора підприємства призначений Олександр Бовтач. Основним завданням Олександра було провести інвентаризацію підприємства. До 12 лютого пан Бовтач закінчив інвентаризацію, і збори засновників відкликали своє рішення від 6 лютого. Таким чином зараз Віктор Тімченко є повноправним в.о. генерального директора ТОВ «Медіадім», - ідеться у заяві.  Її автори заявляють, що в ході інвентаризації на рахунках компанії знайшли кошти, які «можуть бути скеровані на часткове погашення заборгованості по зарплатні», і закликають пана Тімченка «повернутись до виконання своїх обов’язків якнайскоріше». Печатка та електронний підпис, ідеться у заяві, чекають на Віктора Тімченка в офісі «Медіадому».
 
Тим часом Віктор Тімченко повідомив «Детектор медіа» про те, що його наміри покинути «Медіадім» не змінились. Він подав заяву про звільнення за власним бажанням, 2-тижневий термін якої спливе 3 березня. Зараз пан Тімченко перебуває у лікарні.
 
Нагадаємо, засновники та керівництво компанії дотепер не дали відповіді профспілковому осередку редакції щодо термінів виплати заборгованостей. Випуск «Газети 24» було зупинено 9 лютого. Також зупинилась робота порталу «24.ua». Акціонером компанії «Медіадім» є компанія «ВОКСтрім», яка належить лідеру Партії зелених, власнику «Трансбанку» та телеканалу ТОНІС Володимиру Костеріну.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6486
Теги:
Читайте також
Коментарі
22
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Алексей
5449 дн. тому
Ваш Котерин - это обычный жулик, вор и рвач. трансбанку конец - деньги все вывел украл... таких публично казнить нужно на майдане и в прямом эфире! Пусть боится мести людей...... она будет....
Сергей
5533 дн. тому
Вот интересно, а поставщиков, которым они денег должны и немало, они решили кинуть?
irena
5536 дн. тому
Це ж, напевне, і ПЛАСТ перестане фінансувати? І заберуть у нього звання Почесного пластуна і номінацію на "100 найвидатніших пластунів"......
Moon
5536 дн. тому
Что, закрыли наконец? Ну, туда ей и дорога
журналист
5537 дн. тому
Хватит грызться! понятно кто тут и какая сотрудница. Интересно только узнать - а что думает господин Костерин о своем будущем в этой стране. Или он думает, что кинув 40 профессиональных журналистов, он сможет сделать себе карьеру в политике? Пан Костерин, мы не злопамятны, но вашу судьбу будем отслеживать до последней буквы в газете и до последнего слова в телевизоре. И уж поверьте, хорошенько пороемся в вашем белье. Поищем куда деньги фонда Больницы будущего подевались, за которым стоит жена президента; как ее построят, что вы будете при этом делать? Напомним любому руководителю партии, который решится вашу фамилию включить в свой предвыборный список, что вы не выплатили людям долги, что вы их выкинули на улицу без зазрения совести, что вы побоялись лично встретиться с коллективом и посмотреть людям, которые работали на вас два года, в глаза. очень сомневаюсь, что вам было просто стыдно. Вы просто людей за людей давно не считаете. Достаточно вам напомнить, как вы обошлись с гендиректором, как ваши орлы выкидывали его из кабинета. А потом сами в штаны наложили. Можете оставить нашу зарплату себе на черный день. Поверьте, то что вы сделали сейчас обязательно к вам вернется сторицей. тогда вы все это вспомните, да только поздно. а теперь будьте человеком - увольте людей по человечески и раздайте трудовые книжки (не сами, конечно, а то корона с вашей мудрой головы свалится, поручите своим маскам-шоу сделать доброе дело)
журналист
5537 дн. тому
http://news.finance.ua/ru/~/1/0/all/2009/02/26/153041
Ваня
5537 дн. тому
Да какая фиг разница, закрыли 24, не закрыли, кто виноват ,кто выйдет на работу?
сотрудница
5537 дн. тому
нча на зеркало пенять: собственной же ручкой заявление на 2-часовой рабочий день рисовали)(
????
5537 дн. тому
так он и заплатит официал из расчета 12 часовой рабочей недели, а все остальные деньги будете у кризы требовать, все в ПРОКУРАТУРУ!!!!!!!!!!!!!!!
Сотрудник
5537 дн. тому
Ну не знаю. Мне нужно забрать трудовую и все равно кто ее будет подписывать. Если директор Тимченко - пусть он подписывает. Если нет - назначьте другого.
юля
5537 дн. тому
сотрудница, тимченко - це одне, а К - інше. костерін плати бабки, не прикривайся тимченком - він такий же найнятий працівник, як і всі решта.
сотрудница
5537 дн. тому
подстава на самом деле то, что все сотрудники Медиадома – заложники Тимченко и К. Управа на них какая-нибудь найдется или как...
юля
5537 дн. тому
тимченко, не виходь, це підстава
Сотрудник
5537 дн. тому
Тимченко, хватит прогуливать! Выйди на работу. подпиши мне трудовую!
КРИЗА
5537 дн. тому
Звідки така впевненність??? Свічку під час прийняття ним рішень тримаєте??? Може попрацювати за даремно хочеш, то я тобі влаштую, солодке життя!!! Будеш клозети мити, бо я КРИЗА дуже злопам'ятна!!! Пам'ятаю усе і усіх!!!...від мене невідмажешся. Країна знатиме своїх героїв в обличчя!!!
Азм есмь...
5537 дн. тому
Оставьте в покое Костерина. Деньги он выплатит. А все остальное - не ваше, по большому счету, дело
Объективность
5537 дн. тому
Костерин нормальный мужик. Но не очень мудрый и потому стал заложником обстоятельств. Одно из самых фатальных для него обстоятельств - некто г-жа Жилина. {CENSORED}, которая развалила все. Просто удивительно, какое она имеет влияние на главного акционера "ВОК-Стрима"!
5537 дн. тому
2 "не в клозєтах":А ти розумний, да? Напрацювали, генії без літери "е" з префіксом "пере"...
криза - не в клозєтах...
5537 дн. тому
у костеріна криза - перманентне явище. бо {CENSORED}
5537 дн. тому
Криза,чого кричиш? Прийшла то й прийшла... "Бедняк гол, как сокол, поет-веселится..." Спробуй, вкуси :)
КРИЗА
5537 дн. тому
Панове!!! Я Прийшла!!! Ви мене так боялися...так мало про мене говорили в і-неті...і ОСЬ ВОНА Я - К-Р-И-З-А!!! Я доберуся до кожного з Вас і зроблю так, щоб Ваші гаманці спорожніли!!! Принаймні, покусаю Вас серйозно!!! Ви на узбіччі від звільнень і безгошів'я не залишитесь!!! Повірте!!! Боженько Все бачить!!! Цьомки, йомки, ВАША КРИЗА!!!
123
5537 дн. тому
А цікаво коли ТОНІСу пан костерін з Тузовим проведуть інвентарізацію і знайдуть гроші на зарплатню людям???????????????????????????????????
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду