15 із понад 100 співробітників «Медіадому» залишаються працювати на порталі 24.ua

10 Лютого 2009
24710
10 Лютого 2009
10:15

15 із понад 100 співробітників «Медіадому» залишаються працювати на порталі 24.ua

24710
15 із понад 100 співробітників «Медіадому» залишаються працювати на порталі 24.ua
15 осіб із понад 100 співробітників холдингу «Медіадім» після призупинення випуску друкованої «Газети 24» залишаться працювати над порталом 24.ua, повідомляє газета «Дело».
 
«У зв’язку з переформатуванням щоденна газета тимчасово призупиняє вихід друкованої версії. Необхідність посилення позицій на медіаринку вимагає ребрендингу видання»,  - прокоментувала рішення про призупинення виходу газети прес-секретар власника «Медіадому» Володимира Костеріна. За її словами, на зміну формату газети витратять місяць.
 
Тим часом за інформацією джерел «Детектор медіа» у редакції видання, співробітникам «Газети 24» було запропоновано шукати іншу роботу, позаяк відновлення випуску щоденної газети є «малоймовірним». Також не вирішене питання із виплатою заборгованості перед співробітниками редакції, які отримали лише частину зарплатні за грудень.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24710
Читайте також
26.03.2009 11:38
Леонид Швец, для «Детектор медіа»
6 938
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5553 дн. тому
Гениальный был замредактора, шо говорить
5554 дн. тому
Картинка - супер! уже валяюсь паццталом!
Ройтбурд
5554 дн. тому
http://img6.imageshack.us/img6/1871/mba0297lzc1.jpg
arkadas
5555 дн. тому
2 Бу-га-га! и asdgkanrg Риспект:) Повеселили
asdgkanrg
5555 дн. тому
Все идите работать в Цвирку агентами по продаже газеты "Обзор", которую он планирует выпускать на картофельной бумаге на западно-русском суржике!
Свирко
5555 дн. тому
Все в суд !
Бу-га-га!
5555 дн. тому
2 "сотрудники 24!" : При чем здесь европейские лидеры зеленых? :)))))))))))))) Это не партийное издание, а коммерческое. С таким же успехом можете пожаловаться в социалистический интернационал.
сотрудники 24!
5555 дн. тому
не дайте себя заболтать! Все эти байки про ребрендинги скорее всего призваны отвлечь вас от зарплатных требований. Где ваши лидеры профсоюза? Где письма в налоговую, прокуратуру, европейским лидерам заленых? Если не ошибаюсь, Киевский медиапрофсоюз не позволил кинуть увольняемых с Интерах - используйте их опыт. Не будьте лохами, вы же - журналисты! Боритесь!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду