Не вийшов понеділковий номер «Газети 24». У редакції відбуваються збори

9 Лютого 2009
17820
9 Лютого 2009
12:34

Не вийшов понеділковий номер «Газети 24». У редакції відбуваються збори

17820
Не вийшов понеділковий номер  «Газети 24». У редакції відбуваються збори
Понеділковий номер  «Газети 24» не вийшов друком. Зараз в редакції очікують топ-менеджмент управляючої компанії «ВОКСтрім», який має оголосити своє рішення щодо майбутньої долі видання. Як запевнили «Детектор медіа», найближчими годинами офіційна заява засновників щодо «Газети 24» має з’явитися. За останньою інформацією від учасників зборів, проект призупинено, а також створено робочу групу для зміни формату видання.
 
Нагадаємо, що у п’ятницю, 6 лютого, генеральний директор «Медіадому» («Газета 24») Віктор Тімченко, називав ситуацію у виданні критичною, проте сподівався на вихід газети в понеділок.
 
«Нині газета вийшла. Наступний вихід заплановано на понеділок. Будемо сподіватися, що він також відбудеться», - коментував пан Тімченко у п’ятницю.
 
«Детектор медіа» 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17820
Читайте також
Коментарі
18
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Внимательный читатель
5552 дн. тому
2 Саша.Да ладно дорогая,не скули. Тебе полторушку платили так же, как и ему- не за хрен собачий.
Виталий
5553 дн. тому
Стыдно, господа журналисты! Вместо того, чтобы здесь Тимченко грязью поливать, искали бы работу себе, раз такие талантливые. Было же год назад понятно, чем это все закончится, как только Княжицкий спрыгнул с этого проекта. Вспомните как прикрылся журнал "Мой Спорт" этого же инвестора. Умники... Управляющая компания "ВокСтрём" настолько талантливо управляет медиаактивами г-на Костерина, что им одна дорога, кого директором не ставь.
5554 дн. тому
Да. ему бы в коровнике работать - деньги с хозяина доить могет!А, вот руководить газетой- ну, тут мозги нужны,а не сильные руки!
2 Hobo
5554 дн. тому
а кого надо спрашивать, чтобы ваш ЖЖ процитировать в комментах на ТК?
5554 дн. тому
Господа из 24, а на каких-таких основаниях вы себя считаете ценными работниками выше среднего уровня на рынке? Однако самооценочка зашкаливает. Результат труда что-то не впечатляет...
Да, а Тимченко, конечно, {CENSORED}. Тут базара нет - разводит лохов по пять на ведро воды.
Марія
5554 дн. тому
Хіба,це керівник. ваш тимченко, він {CENSORED},а ще...
САША
5554 дн. тому
Тимченко 7 или8 штук в газетенке имеллллллллл, вот он и буде рвать попочку,но за себя,а не за нас. В германии на такие деньги надо пахать,а здесть трееньдетььь.Щебетун....
Hobo
5554 дн. тому
Безусловно. Это у ценных работников без спроса взяли в ЖЖ и запостили сюда.
Олигарх
5554 дн. тому
Ценные работники в комментах работу не ищут
5554 дн. тому
уважаемые сотрудники 24! так вы можете четко сказать, закрывают газету или нет?
Hobo
5554 дн. тому
Вот блин, это кто ж такой быстрый? Из под пера выхватили.
ЖЖ wwwhobo
5554 дн. тому
Контрольного в голову еще не было, но в принципе ямку уже можно рыть. Жаль. Работать в "24" было интересно и, что важно, не стыдно. Уровень редакторов и журналистов тут однозначно выше среднего по рынку, а в некоторых случаях намного выше. Так что на месте руководителей других СМИ я бы е..лом не щелкал, а хватал сейчас зависших между здесь и тут людей, пока не перехватили другие. Во всяком случае, мне хотелось бы, чтобы так было, хотя в это не очень верю: все окопались, острые локоточки торчат: "пересидим кризисок без чужих"... Послушал бы предложений и хозяин этого журнала - а вдруг? В анамнезе - историческое и инязовское образование, аспирантура по политологии, политологии же преподавание и политтехнологий практика, был не последним человеком в двух известных общенациональных газетах. Интим не предлагать.
5554 дн. тому
Ну-ну, Тімченко їм і далі напрацює на тему "Завалимо будь-який проект. Дорого. VIP-послуги від Тімченка. Найліпші рекомендації від ВОК-стрім"
знаток
5554 дн. тому
По последним данным этого {CENSORED} тимченко переводят в управляющую компанию и дальше упражняться в {CENSORED}. Так что первое место по степени нужности - однозначно его, ПАЗДРАВЛЯЮ!!!!!!!!!!
Эврипид
5554 дн. тому
Когда они с людьми рассчитаются!!!!
5554 дн. тому
Никакая реанимация дохлому псу не поможет..смена формата и пр..байда-сохранить хорошею мину при плохой игре!!! При таком имидже- гразда легче и дешевле вывести новый бренд, чем реанимировать "24"..
111
5554 дн. тому
тав вже нарада закінчилася і працівники пакують свої речі газета до кінця тижня виходити не буде На ТОНІСу проблема також із зарплатнею там дали людям лише 50% за грудень і все людей з канала розігнали, зато тепер ТОНІС купує у продакшн програми для ефіру
Эврипид
5554 дн. тому
Мне по... судьба этой газеты. мне интерестно, когда людям заплятят деньги га декабрь и январь а также рассчетные ... А .. кто на это дасть ответ. Пи...ст Тимченко или кто
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду