ТОНІС розриває угоду зі «Стиль-С+»

19 Березня 2009
11810
19 Березня 2009
11:30

ТОНІС розриває угоду зі «Стиль-С+»

11810
Продаватиметься сам або за допомогою «Сфери-ТВ».
ТОНІС розриває угоду зі «Стиль-С+»

Телеканал ТОНІС та дім продажів телереклами «Стиль С+» (входить до групи «Інтер») із 1 квітня припиняють співпрацю.

 

Як повідомив ТК Олег Павленко (керує напрямом прямої реклами у групі «Інтер»), стосунки припинено за обопільною згодою. «Телеканал вирішив розвивати власну службу рекламних продажів, і ми розуміємо це бажання. Ми залишилися мирно, у найкращих стосунках, не маємо жодних претензій одне до одного. Подякували одне одному за багаторічну співпрацю і не виключили, що у майбутньому співпраця може поновитися», - зазначив пан Павленко.

 

ТОНІС, за інформацією ТК, останнім часом справді розширював власний відділ реклами, укріплював його кадрами. Втім не виключено, що одночасно із самостійними продажами він паралельно працюватиме із сейлз-хаусом. Проте вже не зі «Стиль С+», а зі «Сферою ТВ».

 

Керуючий партнер «Сфери ТВ» Ігор Остраков не спростовує та не підтверджує цю інформацію, обіцяючи уточнити її пізніше.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11810
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду