Бенефіс полум’яної Інни

20 Жовтня 2008
11911
20 Жовтня 2008
13:37

Бенефіс полум’яної Інни

11911
Бенефіс полум’яної Інни
Є на нашому телебаченні три «Свободи», або посестри, як би сказала найелегійніша народна депутатка пані Ліля Григорович. Старша сестра-свобода надійно прижилася на ICTV, середня, найгламурніша, – на ТРК «Україна», а найамбітніша молодша нещодавно заблакитніла на «Інтері». Про першу, себто найстаршу, немає чого особливо сказати, бо живе вона у скромній оселі, де давно ніхто не наводив марафету, без шику й амбіцій. Середульша поселилась у навороченій студії, де повний фарш і лиск, навіть власний подіум для модельок є. А от наймолодша і найамбітніша… Вітальню теж у сині кольори вимазала, гостей недешевою технікою також озброїла (що само по собі вже не сильно вражає), зате ведучими зробила відомих політиків – випендрилася конкретно, хоча їм, сердешним, до амплуа шоу-блазнів не звикати, а нам і поготів.
 
Першим запустили в інтерівську «Свободу» молодого та завзятого Арсенія Яценюка. Слід віддати йому належне, впорався він із поставленою задачею майже відмінно, бо зумів створити у студії полемічну атмосферу і намагався не політизувати те, що випадково залишилося не отруєним язиками політологів. Другою ведучою стала полум’яна Інна Богословська, та сама Інна, що була лідеркою таких політичних заморочок, як «Озиме покоління» та «Віче». Озимина не зійшла, віче розійшлося по світах, лишилася тільки панна Інна, яка знову стала однією з лідерок тепер уже не власного, тому і набагато вдалішого бренду. Те, що Інна Богословська може говорити на будь-які теми, знають усі. І все ж її коник, як з’ясувалось, – освіта і культура.
 
Тож попоївши вчергове «оселедців із картоплею в мундирах», шановна пані Інна взялася провести «Свободу», присвячену гуманістичній тематиці. Щоправда, пані не втрималася від спокуси поцькувати владу і так захопилася, що освіта з культурою залишилися, як завжди, на недоречний десерт…
 
За визначенням вічного комуніста Леоніда Грача, бенефіс полум’яної Інни був успішним. Ведуча говорила темпераментно, розпалюючи саму себе до справжнього екстазу. Гості – здебільшого «фахівці великого ґатунку», «символи», а також прекрасне «майбутнє» українських комуністів: Олександр із символічним прізвищем Голуб та «людина, яка дуже потрібна Україні», весь час були зосереджено напружені, бо намагалися бодай щось встигнути сказати, поки пані Інна переводила подих. І хоча ведуча, як справжня естетка, на самісінькому початку бенефісу зауважила, що всі політичні шоу нагадують їй «собачі бої», сама влаштувала щось на зразок того: крім чергового «кусання», глядач нічого розумного і нового не почув. Намагався щось конкретне сказати пан Тарута, але його розважлива поміркованість і недосвідченість у подібного ґатунку словесних боях без правил не дали олігарху жодного шансу, зрештою, не сприяла цьому і ведуча, що із суворістю радянської вчительки наказала Сергію Таруті «говорити правду», себто не брехати!
 
Зрозуміло, чи відбуватимуться дискусії, чи суцільні монологи – залежатиме від мудрості «керманича» шоу, добирання яких надзвичайно специфічне. Сама форма «Свободи на Інтері», без сумніву, цікава, а от чи перспективна – поживемо побачимо. Політиків у нас нівроку, а от публічних та ще й розумних – із десяток, не більше.
 
Не кепсько живемо, панове, маючи аж три різних «Свободи». І все ж слово «різних», мабуть, не зовсім точне, бо всі вони однакові, навіть час виходу реклами один, і пристрасті, що вирують у студіях, і гості, котрі встигають засвітитися скрізь, бо надто хочеться знов у депутати, щоб і надалі, не шкодуючи власного здоров’я, горіти в мартені сесійної зали.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11911
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
дадонъ
5667 дн. тому
Думал хуже клоуна Яценюка у "Интера" уже не будет, ошибся, Богословская доказала, что ей природне только подкидывать мыслишки, но не генерировать их самой, или чего больше - иметь целостное представление о чём-то, быть автором и чётко выкладывать свою позицию, в данном случае чётко вести политическое ток-шоу. С первых же минут эфира когда она персонально вылизывала всех гостей, затянув их представление на чедверть часа, понял, что дальше будет только самолюбование и пустые бабские типа-а-а-а "остроты". А я наивный думал, чтог "остряк" у нас только НИКТО по фамилии Яйценюк.
MavR
5667 дн. тому
За такі тупорилі примітивні підлабузні замітки костюгнатенка тре дискваліфікувать на хрєн! і вихаднога пасобія нє платіть!
xs
5667 дн. тому
Шоу Богословской - это троещинский базар, а еще правильней Рынок Барабашева в Харькове. Инночке место где-нибудь на базарных рядах, у бочки с тухлой селедкой на развес. Куда такую женщину на ТВ????
Людмила
5667 дн. тому
Очень неприятная ведущая "пани" Инна Богословская. Реплики, манера держаться, как правильно заметили, базарность, вызывали устойчивое желание выключить телевизор. Яценюк смотрелся значительно лучше.
Jev
5668 дн. тому
ГОРБАТЫЙ СЕНЯ-ЯБЕДА, ИННА Б, ЧЕРВОНЕНКО Ж,- КАК ВСЕГДА НА «ИНТЕРЕ» НЕМНОГО {CENSORED} ВЫШЛО
єлка
5668 дн. тому
Наближаються знані шоумени Допа-харківський і Льоня-київський. Всім приготуватися! На цьому тлі Інуся Бе. нам запам*ятається лагідною тітонькою.
Наталія
5668 дн. тому
Імідж Богословської відповідає іміджеві реалізаторок ринку Барабашова. Поскільки Харків місто активної торгівлі з усіма її відтінками, Богословська улюблений персонаж багатьох харків"ян та інших жінок відповідного віку і занять, а також тих " політиканок ,які займаються політикою, сидячи на лавках перед будинками замість того, щоб гратися з онуками чи готувати їжу на кухні
Алегарф
5668 дн. тому
2попса Иди на mediabusiness.com.ua !
попса
5668 дн. тому
Послушайте, а видел кто-то на телекритике аналитику касательно рынка рекламы на ТВ в условиях финансового кризиса? Или еще какие-то прогнозы? Нужно сориенитроваться в отрасли, а тут одна попса.
глядачка
5668 дн. тому
Богословская сыграла саму себя- интеллигентную бабу базарную, достойную воспитанницу Советского Союза, пионервожатую в Артеке. Гнула свою линию и не давала никому слова сказать против этой линии. До обещанной проблемы образования досидели разве что зрители в студии. А в общем, ни одна Свобода уже не впечатляет и , тем более, не заствляет задуматься о бесысходном.Единственный плюс для политиков - бесплатная тренирока и заточка своего ораторского мастерства. А мы , придурки , им верили!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду