Турчинов готовий ігнорувати шоу Савіка Шустера та Євгенія Кисельова

21 Серпня 2011
21186
21 Серпня 2011
14:07

Турчинов готовий ігнорувати шоу Савіка Шустера та Євгенія Кисельова

21186
Турчинов готовий ігнорувати шоу Савіка Шустера та Євгенія Кисельова

Перший заступник голови партії «Батьківщина» Олександр Турчинов готовий ігнорувати і не брати участь у суспільно-політичних ток-шоу «Інтера» та Першого національного, якщо опозиційні сили приймуть таке рішення. Про це він заявив в інтерв'ю «Радіо Свобода».

 

Олександр Турчином переконаний, що «Велика політика» з Євгенієм Кисельовим та «Шустер Iive» редагують у Адміністрації Президента.

 

«Що стосується самих шоу, то давайте говорити об'єктивно: вони повністю відредаговані, і режисура також не належить ведучим, які презентують ці програми. Це вже фактично технології пропаганди, які відпрацьовує Адміністрація президента, - сказав він. - У першу чергу це стосується каналу "Інтер". У той же час вже можна прогнозувати і Перший національний. І я переконаний, що саме вони будуть продовжувати робити варіант, коли будуть вибірково запрошувати тих опозиціонерів, які вважаються...».

 

Пан Турчинов зауважив, що якби Комітет опору диктатурі ухвалив рішення у зв'язку з обмеженням свободи слова в Україні ігнорувати такі шоу, він би не став ходити на них. І вважає таке рішення правильним.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21186
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
проктолог
4632 дн. тому
Да побежит, аж пятки засверкают- только чтобы его одного на лобковом месте показали))Не в первый раз!)))
123
4633 дн. тому
так его особо и не зовут на эти программы-так как он-старый нудотик, импотент, в кадре смотрится отвратно, невнятная дикция и такое же серое плюгавое и никчемное говорит...это ни для одной программы не надо.
Drahoman
4633 дн. тому
Невже давно не зрозуміло, що Шустер і Киреєв мають одну й ту саму дорадчу кімнату?
всем
4633 дн. тому
ниче до конца года приберем эту гнилу банду шестерок фирташа вместе с яныками и прочими бениками
Петрові
4633 дн. тому
Петре, демократія та олігархія - несумісні речі! Ось в чому річ. Або ти демократ, або за тобою небіжчики в териконах. В усіх країнах (окрім Італії) бандугрупування нацменшин страшніші, ніж "свої".
Jew
4633 дн. тому
молодец правильное решение пусть там быдлота бандючков янека сама с собой онанирует
Вопрошающий
4633 дн. тому
Пане Турчинов, а чому ж Ви і досі ігноруєте шоу Безулик?
Петро
4633 дн. тому
Так наші українські псевдодемократи (по іншрму їх і не назвати), за 20 років незалежності поросрали все що могли(заводи, фабрики. телеканали, радіо, і.т.д. опинилось в руках аж ніяк не українців, яб навіть написав громадян україни), таких демократів, треба було гнати в шию ще в 90тих, .... А тепер вони хочуть щоб народ їх підтримав, ...... Тільки НАРОДУ вже їхня белькотня і лохотрон надоїв, люди хочуть бачити ІНШИХ політиків
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду