Медіагрупа «Ми – Україна» запускає радіостанцію

Медіагрупа «Ми – Україна» запускає радіостанцію

13 Червня 2024
924
13 Червня 2024
17:52

Медіагрупа «Ми – Україна» запускає радіостанцію

924
Радіо «Ми – Україна» працюватиме в форматі news&talk
Медіагрупа «Ми – Україна» запускає радіостанцію
Медіагрупа «Ми – Україна» запускає радіостанцію

Команда телеканалу «Ми – Україна» виграли ліцензію на радіочастоту 106,0 у Києві у конкурсі від Національної ради з питань телебачення та радіомовлення.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення підбила підсумки радіоконкурсу для розвитку місцевих та регіональних мереж. Члени Нацради одноголосно підтримали компанію в прагненні створити радіо для українців.

Радіо «Ми – Україна» працюватиме в форматі news&talk. Слухачі матимуть цілодобовий доступ до оперативних новин, музики та пізнавальних проєктів.

«Радіо - це важливий канал комунікації з аудиторією, особливо потрібний в умовах війни. Під час російської агресії, в тому числі інформаційної, слухачам необхідно отримувати перевірену інформацію та експертне спростування російських фейків», – розповідає директор телеканалу «Ми – Україна» Ігор Петренко.

Готувати інформацію для українців буде професійна команда журналістів і редакторів під керівництвом генерального продюсера телеканалу «Ми – Україна» Юрія Сугака.

«У команді медіа «Ми – Україна» працює багато експертів, які вміють робити радіо. Ми маємо потужну київську редакцію з 15 кореспондентів, знаємо як і вміємо адаптувати контент з різних майданчиків на радіо»,  – сказав генеральний продюсер телеканалу «Ми – Україна» Юрій Сугак.

Зокрема, вже запланована інтеграція радіо з ранковим шоу «Прокидайся!». Поки що триває підготовка проєкту.

Нагадаємо, що Національна асоціація медіа оголосила конкурс на участь у програмі для гіперлокальних радіостанцій для зміцнення їхньої сталості, створення суспільно значущого контенту та розширення аудиторії.

Читайте також: 

Фото: «Ми – Україна»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
924
Читайте також
30.05.2024 12:56
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
902
10.05.2024 14:31
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
2 110
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду