Програма Олександра Положинського «Вечірній По» стартувала в ефірі радіо «Армія FM»

Програма Олександра Положинського «Вечірній По» стартувала в ефірі радіо «Армія FM»

5 Квітня 2024
532
5 Квітня 2024
12:11

Програма Олександра Положинського «Вечірній По» стартувала в ефірі радіо «Армія FM»

532
Програма виходить у прямому ефірі з понеділка по п’ятницю з 20:00 до 22:00.
Програма Олександра Положинського «Вечірній По» стартувала в ефірі радіо «Армія FM»
Програма Олександра Положинського «Вечірній По» стартувала в ефірі радіо «Армія FM»

Музикант і військовослужбовець ЗСУ Олександр Положинський повідомив на своїй фейсбук-сторінці про запуск в ефірі радіо «Армія FM» його програми під назвою «Вечірній По». Цю інформацію підтвердив «Детектору медіа» програмний директор медіа Михайло Безпалько.

У дописі Положинський закликав свою аудиторію долучатися до створення програми.

«До 22:00 я крутитиму різну музику і вестиму якісь розмови. От щодо розмов і потрібна ваша допомога. Щоб це не були тільки мої власні рефлексії на музику, яку ми слухаємо, потрібна ваша залученість.

До розмов у прямому ефірі зі слухачами я ще поки не готовий, але відповідати на ваші питання, проговорювати запропоновані вами теми, зачитувати ваші думки щодо озвучених тем і питань — дуже навіть не проти», — написав автор програми.

У прем'єрному випуску програми 1 квітня Положинський розповів, що в юності працював диджеєм у кількох різних клубах свого рідного Луцька і кожну дискотеку розпочинав треком британського гурту Us3 «Cantaloop». Цей трек він поставив і на початку «Вечірнього По».

Програма виходить у прямому ефірі «Армії FM» з понеділка по п’ятницю з 20:00 до 22:00. По середах — ефір за участі гостя. Слухати програму можна в ФМ-діапазоні, в додатку «RadioPlayer: Слухати FM радіо» або на сторінці радіостанції.

У коментарі «Детектору медіа» програмний директор «Армії FM» Михайло Безпалько розповів, що ідею робити проєкт за участі Олександра Положинського на радіостанції обговорювали давно.

За словами медіаменеджера, Олександр сам запропонував ідею, назву проєкту, також він сам добирає музику і має в цьому свободу дій. По середах дві години ефіру разом із Положинським проводить гість, і саме гість у цей день складає плейліст.

«Ми не ставимо пісень із нецезурною лексикою, оскільки маємо дотримуватися вимог Нацради», — уточнив Безпалько у відповідь на питання, яка музика не може з’явитися в ефірі «Армії FM».

Програмний директор радіостанції зізнається, що не має чіткого уявлення щодо того, як довго «Вечірній По» протримається в ефірі «Армії FM».  

«“Армія FM” — це військова структура, військова частина. Зараз є завдання, які ми виконуємо, але це не означає, що завдання не будуть мінятися. Насправді немає великої впевненості, що програма “Вечірній По” виходитиме безкінечно довго. Нам часто доводиться міняти свої плани і, зокрема, програмну сітку на день відповідно до того, що відбувається в країні», — сказав Михайло Безпалько.

Читайте також:

Фото: фейсбук-сторінка Олександра Положинського

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
532
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду