Канал «Дім» почали транслювати у Словенії

Канал «Дім» почали транслювати у Словенії

15 Березня 2024
569
15 Березня 2024
16:57

Канал «Дім» почали транслювати у Словенії

569
Права на трансляцію каналу українського іномовлення отримав словенський провайдер «T-2».
Канал «Дім» почали транслювати у Словенії
Канал «Дім» почали транслювати у Словенії

Одна з найбільших телекомунікаційних компаній Словенії T-2 отримала дозвіл на ретрансляцію ефіру телеканалу «Дім» у кабельних мережах Словенії та через інтернет-мовлення на території Євросоюзу. Про це повідомляє державне підприємство «Мультимедійна платформа іномовлення України» у пресрелізі.

Домовленість із провайдером забезпечує можливість трансляції каналу «Дім» у мережах оптоволоконного, xDSL, кабельного, мобільного та супутникового інтернету Starlink по всій території ЄС.

Найбільше абонентів Т-2 мають змогу дивитись «Дім» у Хорватії, Бельгії, Італії, Австрії. «Дім» також доступний у кабельних мережах територіальних громад Словенії: в Мирні, Подпечі, Лошкій Долині, Іванчній Гориці, Метліці, Камнику та Єсеніці.

Провайдер надає можливість переглядати програми у стандартній, високій та 4К роздільній здатності, переглядати на трьох пристроях одночасно, швидко переходити між телевізійними програмами, надає функції батьківського контролю, зупинки трансляції, налаштування нагадувань, запису улюблених програм та доступу до архіву, формування персоналізованої відеотеки.

Ефір «Дому» доступний цілодобово в інтерфейсі Т-2 TV для смарт пристроїв з операційними системами Tizen, Android, webOS, Vidaa, Amazon Fire TV, Xiaomi TV Box і Apple TV box та в мобільному додатку Т-2 tv2go для користувачів Android, iOS та HarmonyOS.

В пакеті послуг T-2 «Іноземні національні та комерційні телепрограми» також доступна трансляція телеканалу «FreeДом», орієнтованого на російськомовних глядачів за межами України.

T-2 — приватна телекомунікаційна компанія, заснована у 2004 році у Словенії. Вона надає абонентам послуги «пакетного телебачення», мобільного зв'язку та інтернету на території ЄС. Перевагою провайдера є безпека та надійність мережі, передові технологічні рішення. T-2 — постачальник телекомунікаційних послуг на ринку Словенії, який вперше розпочав трансляцію контенту в HD-якості у 2006 році, запропонував функцію об'ємного звуку Dolby Digital через IPTV у 2009 році, послугу 3D-телебачення у 2010 році та мовлення у форматі 4K у 2018 році.

Нагадаємо, цього року телеканал «Дім» розпочав мовлення на супутнику Hot Bird 13G, став доступним абонентам одного з найбільших міжнародних OTT-сервісів Kartina.TV, а також абонентам одного з найбільших чеських інтернет-провайдерів онлайн-телебачення Gonet.TV та  абонентам найбільшої цифрової супутникової платформи Італії Tivùsat, а також 164 млн абонентів OTT-платформи ОАЕ Etisalat  у 16 країнах Близького Сходу, Азії та Африки.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
569
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду