Телеканал «Дім» став доступним для абонентів Gonet.TV в усіх країнах ЄС, Ісландії та Норвегії

Телеканал «Дім» став доступним для абонентів Gonet.TV в усіх країнах ЄС, Ісландії та Норвегії

9 Лютого 2024
1753

Телеканал «Дім» став доступним для абонентів Gonet.TV в усіх країнах ЄС, Ісландії та Норвегії

1753
Телеканал «Дім» став доступним для абонентів Gonet.TV в усіх країнах ЄС, Ісландії та Норвегії
Телеканал «Дім» став доступним для абонентів Gonet.TV в усіх країнах ЄС, Ісландії та Норвегії

Трансляція телеканалу українського іномовлення «Дім» стала доступною в усіх тарифних пакетах одного з найбільших чеських інтернет-провайдерів онлайн телебачення Gonet.TV, який можна дивитися в країнах Європейського Союзу, а також в Ісландії та Норвегії.

Угода ДП «МПІУ» з чеським сервісом Gonet.TV щодо трансляції каналу «Дім» зміцнює співпрацю, розпочату минулого року трансляцією телеканалу Freeдом, та розширює можливості перегляду телеканалу «Дім» за кордоном через IPTV сервіси. Абоненти GONET.TV зможуть дивитися телеканал «Дім» у Чехії, Польщі, Словаччині, Німеччині, Італії, Франції, Угорщині, Болгарії, Австрії, Іспанії, Ірландії, Данії, Бельгії, Португалії, Голландії, Литві, Латвії, Естонії, інших країнах ЄС, а також у Норвегії та Ісландії.

Презентуючи можливості перегляду телеканалу «Дім» своїм абонентам, представники Gonet.TV особливо відзначили соціальні проєкти каналу про возз’єднання українських родин після тривалої розлуки, спецтеми про українських біженців за кордоном, культурологічно-пізнавальні та музичні програми та якісний кінопоказ українських фільмів. Окремою рекомендацією Gonet.TV представив трансляцію каналом «Дім» фільму Сергія Параджанова «Тіні забутих предків».

Дивитися трансляцію «Дому» через сервіс Gonet.TV можна на смарт телевізорі, планшеті, комп’ютері, ноутбуку, смартфоні через будь-яке інтернет-з’єднання від будь-якого інтернет-провайдера. Також однією з переваг сервісу є можливість відкладеного перегляду значної частини контенту телеканалу протягом 30 діб після ефіру. Це дозволяє глядачам дивитися улюблені проєкти у зручний час.

Влітку 2023 року Gonet.TV вийшов на український ринок та запустив тарифний пакет «Україна» з українськими телеканалами в країнах ЄС. Для українських біженців пакет «Україна» був безкоштовним. З 2023 року в цьому пакеті, в також в усіх інших пакетах Gonet.TV доступна трансляція російськомовного телеканалу українського іномовлення Freeдом.

Як повідомлялося раніше, розширення міжнародної дистрибуції телеканалу «Дім» - одна зі стратегічних задач ДП «МПІУ» в 2024 році. З 1 лютого телеканал «Дім» розпочав тестове мовлення на супутнику Hot Bird 13G. Це дозволяє збільшити доступність трансляції каналу «Дім» в Європі, Центральній Азії, на Північному узбережжі Африки та Близькому Сході.

Ефір телеканалу «Дім» також можна дивитися на діджитал-майданчиках мовника в мережі інтернет: на сайті та на YouTube-каналі, за допомогою супутникового мовлення (через супутники Hot Bird 13G та Astra-4A), через ОТТ-платформи та мережі кабельних операторів.

Довідково:

«Дім» — україномовний телеканал, що входить до системи українського державного іномовлення, орієнтований на українських біженців за кордоном та внутрішньо переміщених осіб. Завдання каналу — підтримувати зв’язок з українцями, яких війна вирвала з рідних домівок, знайомити світ з українською багатонаціональною ідентичністю, історіями української стійкості та героїзму, культурою, традиціями, звичаями.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1753
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду