detector.media
Олена Ярема
«Детектор медіа»
12.03.2024 23:51
Телеканал «Еспресо» в Німеччині освоює нові рекламні технології
Телеканал «Еспресо» в Німеччині освоює нові рекламні технології
«Еспресо» став першим міжнародним каналом, який увійшов до портфоліо каналів німецького провайдера Zattoo для динамічної заміни реклами в програмах іншою мовою.

Телеканал «Еспресо» став першим міжнародним каналом у пакеті німецького провайдера Zattoo, який застосував динамічну заміну реклами в іншомовних програмах. Про це «Детектору медіа» повідомили у пресслужбі «Еспресо».

Провайдер Zattoo запропонував систему Dynamic Ad Substitution (DAS) для міжнародних телеканалів: тепер у вибраних іноземних телевізійних програмах можна замінити рекламні блоки з рідних країн на цільову рекламу з Німеччини, йдеться у повідомленні. 

«Espreso TV вже тривалий час транслюється в рамках безкоштовної пропозиції: канал негайно погодився на тестування проєкту і є першим міжнародним каналом, який увійшов до портфоліо каналів Zattoo для динамічної заміни реклами в програмах іншою мовою», — повідомляють у компанії Polytel International, яка є маркетинговим партнером «Еспресо» з просування на ринки Європи. 

Послуга DAS для міжнародних телеканалів Zattoo доступна в Німеччині, Австрії та Швейцарії. Він також надається B2B клієнтам Zattoo. 

У пресслужбі нагадують, що станом на 1 січня 2024 року «Еспресо» присутній у таких країнах як Австрія, Албанія, Бельгія, Болгарія, Боснія та Герцеговина, Велика Британія, Грузія,  Ірландія, Італія, Іспанія, Естонія, Канада, Латвія, Литва, Молдова, Монголія, Нідерланди, Німеччина, Польща, Словаччина, Словенія, США, Угорщина, Чехія, Чорногорія, Швейцарія.

В компанії повідомляють, що працюють над розширенням географії і ведуть перемовини з іншими провайдерами по всьому світу. 

Polytel International GmbH розташована в Гамбурзі та є провідною компанією з ліцензування та маркетингу телеканалів і радіостанцій іноземними мовами для провайдерів у німецькомовних країнах, які надають телевізійні сигнали своїм кінцевим споживачам через нові канали розподілу, такі як IPTV або OTT. Наразі портфоліо включає понад 170 міжнародних каналів з понад 50 країн.

Zattoo — це телевізійна платформа для передачі телевізійних каналів і відео на вимогу на різних пристроях на основі IP. Штаб-квартира компанії розміщена в Цюриху, а також має додатковий офіс у Берліні.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY