Держкомтелерадіо з 1 квітня скорочує штат

Держкомтелерадіо з 1 квітня скорочує штат

29 Березня 2024
953
29 Березня 2024
14:56

Держкомтелерадіо з 1 квітня скорочує штат

953
Як повідомив «Детектору медіа» голова Державного комітету телебачення і радіомовлення України Олег Наливайко, скороченню підлягає 10 посад.
Держкомтелерадіо з 1 квітня скорочує штат
Держкомтелерадіо з 1 квітня скорочує штат

З 1 квітня Державний комітет телебачення і радіомовлення України скорочує штатні посади. Відповідний наказ опубліковано на сайті відомства.

Згідно з документом, скорочення співробітників відбувається  відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 29 грудня 2023 року «Деякі питання скорочення чисельності працівників органів виконавчої влади» та погоджене з т. в. о. міністра культури та інформаційної політики України Ростиславом Карандєєвим.

Як повідомив у коментарі «Детектору медіа» голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко, буде скорочено 10 посад, відтак у штаті відомства працюватимуть 83 співробітники.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
953
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду