detector.media
Захар Злива
08.03.2024 18:43
Олег Ніколенко залишив посаду речника МЗС України
Олег Ніколенко залишив посаду речника МЗС України
Повідомивши про це у фейсбуку, прессекретар зовнішньополітичного відомства дав зрозуміти, що починає новий розділ у своїй кар’єрі дипломата.

Олег Ніколенко, який три з половиною роки був речником МЗС України, оголосив на своїй сторінці у фейсбуку, що йде з посади.

«Бути речником МЗС України для мене була велика честь та відповідальність. І я вдячний міністру Дмитру Кулебі за високу довіру і можливість весь цей час працювати разом», — написав Ніколенко.

Подякувавши команді пресслужби та колегам з профільного департаменту МЗС, дипломат підбив підсумок, що за час великої війни «разом ми вивели комунікації української дипломатії на глобальний рівень… і можемо пишатися, що нині наші підходи задають світові тренди, на них рівняються, вивчають та переймають в різних країнах світу».

Окремо ексречник подякував журналістам, підкресливши, що Україна тримається перед зовнішнім ворогом в тому числі й завдяки їхнім професіоналізму, праці та самовідданості. 

Олег Ніколенко дав зрозуміти, що наступне його місце роботи — також в орбіті МЗС. «Закінчення одного розділу означає початок нового. Розпочинаючи свій новий дипломатичний розділ, і надалі будемо максимально плідно працювати разом на благо інтересів нашої держави».

За даними джерела «Детектора медіа» в МЗС, про нову посаду Ніколенка стане відомо в понеділок. 

Читайте також:

 

Фото з фейсбук-сторінки Олега Ніколенка

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY