Віталій Кім майже розкрив таємницю «Николаевского Ванька»

Віталій Кім майже розкрив таємницю «Николаевского Ванька»

29 Березня 2024
4951
29 Березня 2024
17:38

Віталій Кім майже розкрив таємницю «Николаевского Ванька»

4951
В ефірі телеканалу «1+1» голова Миколаївської обласної військової адміністрації розповів, що раніше писав для популярного телеграм-каналу, а останнім часом лише тісно співпрацює з його авторами.
Віталій Кім майже розкрив таємницю «Николаевского Ванька»
Віталій Кім майже розкрив таємницю «Николаевского Ванька»

В ефірі проєкту «Хоробрі серця» телеканалу «1+1» на запитання ведучої Валентини Хамайко про причетність до телеграм-каналу «Николаевский Ванек» голова Миколаївської ОВА  Віталій Кім заявив, що особисто знайомий з людиною, яка веде цей канал, проте імені на назвав.

Кім заперечив, що є адміністратором популярного ресурсу, який повідомляє про пересування ворожих повітряних цілей над Україною, зокрема у південних регіонах, проте повідомив, що тісно співпрацює з цим каналом.  «Учора ми до третьої ночі моніторили небо, передавали інформацію, але я туди не пишу. Ми просто співпрацюємо. Адміністратор цього телеграм-каналу — це незалежна людина зі своїми думками», — сказав очільник Миколаївської ОВА.

Віталій Кім дав зрозуміти, що на початку війни сам писав повідомлення в стрічку «Николаевского Ванька». Але зараз «уже не можу писати, тому, звісно, читаю і взаємодію з ним». На думку чиновника, канал дуже змінився, але «залишилося одне — той самий режим роботи залишився таким, яким був у перші 8 місяців».

Сьогодні канал має 2 млн 298 тис. підписників.

Читайте також:

Фото з фейсбук-сторінки Миколаївської ОДА

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4951
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду