Олег Ніколенко офіційно став речником МЗС України

Олег Ніколенко офіційно став речником МЗС України

22 Листопада 2020
4852
22 Листопада 2020
15:34

Олег Ніколенко офіційно став речником МЗС України

4852
Раніше він був речником Постійного представництва України при ООН.
Олег Ніколенко офіційно став речником МЗС України
Олег Ніколенко офіційно став речником МЗС України

Олег Ніколенко офіційно призначений речником Міністерства закордонних справ України. Про це повідомила пресслужба МЗС.

Його попередницю Катерину Зеленко 13 листопада призначили послом України в Сингапурі. З того часу Ніколенко виконував обов'язки речника МЗС.

Олег Ніколенко здобув філологічну освіту і став перекладачем англійської та арабської мов, а згодом - юристом-міжнародником. У 2008 році пройшов конкурс на посаду аташе посольства України в Лівії.

Після повернення до Києва він продовжував займатися регіоном Північної Африки та Близького Сходу. Також Олег Ніколенко протягом п'яти років був речником Постійного представництва України при ООН у Нью-Йорку. Він був обраний на посаду віцеголови комітету ООН з питань інформації, брав участь в реформуванні інформаційної політики ООН в контексті протидії пандемії COVID-19.

«Зараз в моєму професійному житті новий виклик. Прагну зміцнити роботу пресслужби як сучасного інструменту комунікацій української зовнішньої політики», - прокоментував своє призначення Олег Ніколенко.

Нагадаємо, з листопада 2018 року до листопада 2020-го за взаємодію зі ЗМІ та інформаційно-роз’яснювальну роботу в МЗС відповідала Катерина Зеленко. На цій посаді вона змінила Мар'яну Бецу, яку призначили послом України в Естонії.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4852
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду