Канал «2+2» покаже прем’єру пригодницької драми «Звичайна людина»

Канал «2+2» покаже прем’єру пригодницької драми «Звичайна людина»

19 Березня 2024
1254
19 Березня 2024
19:43

Канал «2+2» покаже прем’єру пригодницької драми «Звичайна людина»

1254
Головний герой стрічки під час пошуків зниклої дочки стикається з беззаконням та жорстокістю загарбників, рятуючи по дорозі не тільки себе, але й людей навколо.
Канал «2+2» покаже прем’єру пригодницької драми «Звичайна людина»
Канал «2+2» покаже прем’єру пригодницької драми «Звичайна людина»

2 квітня, до річниці звільнення Київської області від російських окупантів, телеканал «2+2» розпочне прем’єрний показ чотирисерійної пригодницької драми «Звичайна людина». Про це «Детектор медіа» дізнався з пресрелізу каналу. 

Головний герой серіалу — простий дорожній робітник, який завжди вважав себе звичайною людиною, без амбіцій на геройство чи славу. Та коли війна постукала в двері, його життя перевернулося з ніг на голову. Пошук доньки, яка зникла в хаосі війни, стає його головною метою. Вирушивши на окуповану територію, Олег стикається з беззаконням та жорстокістю загарбників, які вчиняють звірства. Під час всієї подорожі йому доводиться робити неможливе: рятувати не тільки себе, але й людей навколо.

Режисер фільму Дмитро Андріянов

«Серіал “Звичайна людина” — це розповідь не лише про конкретного героя, але й про безмежну силу людського духу та відданість ідеалам, — каже автор ідеї та сценарист драми Андрій Виштак. — Ця історія нагадує нам про те, що навіть у найтемніші часи, коли здається, що вся надія втрачена, звичайні люди можуть здійснити неймовірні справи. Стрічка показує, якою міцною може бути згуртованість нації та яка сила криється в кожній звичайній людині».

Головні ролі в серіалі виконали Олег Шульга, Вероніка Дюпіна, Євгеній Ламах та інші.

Виконавець однієї з головних ролей Євгеній Ламах

Знімали серіал «Звичайна людина» у 2023 році в Києві та області. Виробництвом займалась компанія «Енержіфільм» на замовлення державного підприємства «Мультимедійна платформа іномовлення України» (ДП «МПІУ»).

Продюсерами стрічки виступили Дмитро Сафановський, Вадим Червяков, а виконавчим продюсером — Роман Омельчук. Автори ідеї — Артем Кобзан, Андрій Виштак. Режисер — Дмитро Андріянов, оператор — Матвій Шульгін.

Виконавець головної ролі Олег Шульга

Раніше «Детектор медіа» розповідав про весняний сезон на розважальних каналах, які не показують марафон. Дізнатися про десятки прем’єр, серіали про війну, а також про класичний набір мелодрам, детективів, гумористичних шоу та вікторин можна в статті Наталії Данькової «Весна телепрем’єрами красна: серіали про війну державним коштом, шоу та документалістика».

Фото: пресслужба телеканалу «2+2»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1254
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду