Телеканал ICTV розпочав зйомки іронічного детективу «ДВРЗ. Повітряна тривога»

Телеканал ICTV розпочав зйомки іронічного детективу «ДВРЗ. Повітряна тривога»

8 Грудня 2023
5547
8 Грудня 2023
15:19

Телеканал ICTV розпочав зйомки іронічного детективу «ДВРЗ. Повітряна тривога»

5547
Це продовження історії про пригоди двох київських поліціянтів, які трапляються з ними вже під час широкомасштабного вторгнення РФ в Україну.
Телеканал ICTV розпочав зйомки іронічного детективу «ДВРЗ. Повітряна тривога»
Телеканал ICTV розпочав зйомки іронічного детективу «ДВРЗ. Повітряна тривога»

Телеканал ICTV разом з кінокомпанією Mamas Film Production почали зйомки нового детективного телефільму «ДВРЗ. Повітряна тривога». Це продовження історії про пригоди двох поліціянтів у віддаленому кримінальному районі столиці, про яку йшлося в серіалі «Дільничний з ДВРЗ», що вийшов на ICTV ще у 2020 році.

У новому чотирисерійному фільмі, повідомили «Детектору медіа» у пресслужбі телеканалу, події відбуватимуться в час широкомасштабного вторгнення РФ до України. Сюжет розгортатиметься у 2023 році, коли Київ живе між повітряними тривогами, ворожими ракетними атаками та загрозами блекаутів. Однак двом напарникам-дільничним нема коли сумувати: до виконання поточних справ у воєнний час на районі їм додається клопоту через те, що на території дільниці знаходять убитого чоловіка. 

«Героям доводиться тісно співпрацювати з контррозвідниками: разом вони виходять на слід російського шпигуна. Чи зможуть вони розкрити ворожого агента, який вдало замаскувався і вже тривалий час удає з себе свого? А крім розслідування і екшену, будуть і нові любовні походеньки Бондаря, і цікаві подробиці особистого життя Дзюби і його Насті та багато іншого», — розповіли на телеканалі.

Глядачі знову зустрінуться з добре знайомими персонажами, яких зіграли В’ячеслав ДовженкоВіталій ІванченкоМаргарита Бахтіна, Роман Мацюта, Ксенія Мішина, Володимир Гладкий, Ігор Портянко. Будуть і нові герої — у виконанні відомих акторів, імена яких канал обіцяє повідомити згодом. Дату виходу нового іронічного детективу «ДВРЗ. Повітряна тривога» на ICTV поки що теж тримають у секреті.

«Це серіал про сьогодення і силу єднання задля спільної перемоги. Дуже радий, що навіть у такий час ми знаходимо можливість повертати улюблених героїв на екрани. Ми покажемо історію про вже знайомих українських дільничних, але які, як і всі українці, стали іншими. Перед ними постали тепер більш глобальні виклики. “ДВРЗ. Повітряна тривога” — це територія своїх людей, свого району, там, де ти не залишишся з проблемою наодинці. Тут завжди прийдуть на допомогу», — говорить креативний продюсер ICTV Дмитро Хрипун.

Нагадаємо, перший сезон серіалу «Дільничний з ДВРЗ» вийшов на каналі ICTV 4 лютого 2020 року. Рецензію на нього можна прочитати тут. Другий сезон знімали влітку 2020 року. Зйомки третього сезону серіалу стартували в березні 2021 року.

Фото: ICTV

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5547
Читайте також
03.12.2023 10:00
Марія Спалєк
«Детектор медіа»
3 489
17.10.2023 09:00
Марія Спалєк
«Детектор медіа»
16 358
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Щось дуже просто.
140 дн. тому
Назва ніяка. От суспільне зняло серіал в МОК'ЮМЕНТАРІ. ЦЕ Ж ЗВУЧИТЬ! СИЛА!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду