Канал «Дім» розпочав зйомки нового музичного проєкту, який вестиме Слава Дьомін

Канал «Дім» розпочав зйомки нового музичного проєкту, який вестиме Слава Дьомін

22 Лютого 2024
1102
22 Лютого 2024
14:08

Канал «Дім» розпочав зйомки нового музичного проєкту, який вестиме Слава Дьомін

1102
«Муз_тренд» показуватиме, як змінювався український шоубізнес з перших років незалежності України та якою вітчизняна музична культура є сьогодні.
Канал «Дім» розпочав зйомки нового музичного проєкту, який вестиме Слава Дьомін
Канал «Дім» розпочав зйомки нового музичного проєкту, який вестиме Слава Дьомін

Телеканал «Дім» розпочав зйомки нового музично-пізнавального проєкту «Муз_тренд», ведучим якого став відомий радіоінтерв’юер, блогер Слава Дьомін.

У проєкті йтиметься про сьогодення української музичної індустрії, вплив війни на культурний цех, зміну поколінь та появу нових імен, знакові явища й тенденції в українському шоубізнесі, повідомляє сайт телеканалу.

«Муз_тренд» покаже, як змінювався український шоубізнес протягом 30 років незалежності України та якою є українська музична культура сьогодні, на кого орієнтується, від чого відмовляється, чим живуть її знакові персони, як працюють і допомагають країні боротися з ворогом, кажуть автори проєкту.

«За задумом, новий проєкт має стати відвертою розмовою з музикантами, виконавцями, професіоналами музичної індустрії про те, як розвивається сьогодні українська пісня, куди рухається. Ми всі бачимо, як змінюється музичний ландшафт України. Наш проєкт допоможе розібратися в цих змінах, зрозуміти, на що є запит в українського слухача, в чому секрет стрімкого успіху молодих артистів і чому тим, хто був популярним до 24 лютого 2022 року, наразі важко втримати свою славу», — каже керівниця проєкту Тетяна Бокітько.

Слава Дьомін, який вважається справжнім знавцем вітчизняної музіндустрії, говоритиме з гостями проєкту про виступи українських артистів за кордоном, їхню включеність у життя країни та допомогу армії, особистий досвід переживання війни і втрат, способи емоційного відновлення, відмову від російської музики і майбутнє українського шоубізнесу.

У першому сезоні музичного проєкту зʼявляться такі артисти, як Оля Цибульська, Злата Огнєвіч, Олена Тополя, Positiff, Skylerr, Саша Чемеров. Очікується участь у ньому також Юли, Віталія Дроздова, Вадима Лисиці та інших продюсерів і музикантів.

«Проєкт розповість глядачам, що таке справжній український шоубізнес. А також покаже, що шоубізнес і музика — це не тільки сам артист, а велика команда, яка створює його образ, займається продюсуванням, маркетингом, навіть одягає артиста, щоб він був цікавий глядачу. Таким чином, ми трохи привідкриємо закулісні секрети», — пообіцяв Слава Дьомін.

Раніше «Детектор медіа» повідомляв про те, що канал «Дом» змінив логотип на «Дім».

Також ми писали про те, що трансляція телеканалу українського іномовлення «Дім» стала доступною в усіх тарифних пакетах одного з найбільших чеських інтернет-провайдерів онлайн-телебачення Gonet.TV, який можна дивитися в країнах Європейського Союзу, а також в Ісландії та Норвегії.

Як повідомлялося, з 1 лютого 2023 року телеканал «Дім» розпочав тестове мовлення на супутнику Hot Bird 13G. Це дає змогу збільшити доступність трансляції каналу «Дім» у Європі, Центральній Азії, на північному узбережжі Африки та Близькому Сході.

Ефір телеканалу «Дім» також можна дивитися на диджитал-майданчиках мовника в мережі інтернет: на сайті та на ютуб-каналі, за допомогою супутникового мовлення (через супутники Hot Bird 13G та Astra-4A), через ОТТ-платформи та мережі кабельних операторів.

Довідково:

«Дім» — україномовний телеканал, що входить до системи українського державного іномовлення, орієнтований на українських біженців за кордоном та внутрішньо переміщених осіб. Завдання каналу — підтримувати зв’язок з українцями, яких війна вирвала з рідних домівок, знайомити світ з українською багатонаціональною ідентичністю, історіями української стійкості та героїзму, культурою, традиціями, звичаями.

Фото: телеканал «Дім»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1102
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду