detector.media
Віра Крайня
«Детектор медіа»
22.02.2024 14:08
Канал «Дім» розпочав зйомки нового музичного проєкту, який вестиме Слава Дьомін
Канал «Дім» розпочав зйомки нового музичного проєкту, який вестиме Слава Дьомін
«Муз_тренд» показуватиме, як змінювався український шоубізнес з перших років незалежності України та якою вітчизняна музична культура є сьогодні.

Телеканал «Дім» розпочав зйомки нового музично-пізнавального проєкту «Муз_тренд», ведучим якого став відомий радіоінтерв’юер, блогер Слава Дьомін.

У проєкті йтиметься про сьогодення української музичної індустрії, вплив війни на культурний цех, зміну поколінь та появу нових імен, знакові явища й тенденції в українському шоубізнесі, повідомляє сайт телеканалу.

«Муз_тренд» покаже, як змінювався український шоубізнес протягом 30 років незалежності України та якою є українська музична культура сьогодні, на кого орієнтується, від чого відмовляється, чим живуть її знакові персони, як працюють і допомагають країні боротися з ворогом, кажуть автори проєкту.

«За задумом, новий проєкт має стати відвертою розмовою з музикантами, виконавцями, професіоналами музичної індустрії про те, як розвивається сьогодні українська пісня, куди рухається. Ми всі бачимо, як змінюється музичний ландшафт України. Наш проєкт допоможе розібратися в цих змінах, зрозуміти, на що є запит в українського слухача, в чому секрет стрімкого успіху молодих артистів і чому тим, хто був популярним до 24 лютого 2022 року, наразі важко втримати свою славу», — каже керівниця проєкту Тетяна Бокітько.

Слава Дьомін, який вважається справжнім знавцем вітчизняної музіндустрії, говоритиме з гостями проєкту про виступи українських артистів за кордоном, їхню включеність у життя країни та допомогу армії, особистий досвід переживання війни і втрат, способи емоційного відновлення, відмову від російської музики і майбутнє українського шоубізнесу.

У першому сезоні музичного проєкту зʼявляться такі артисти, як Оля Цибульська, Злата Огнєвіч, Олена Тополя, Positiff, Skylerr, Саша Чемеров. Очікується участь у ньому також Юли, Віталія Дроздова, Вадима Лисиці та інших продюсерів і музикантів.

«Проєкт розповість глядачам, що таке справжній український шоубізнес. А також покаже, що шоубізнес і музика — це не тільки сам артист, а велика команда, яка створює його образ, займається продюсуванням, маркетингом, навіть одягає артиста, щоб він був цікавий глядачу. Таким чином, ми трохи привідкриємо закулісні секрети», — пообіцяв Слава Дьомін.

Раніше «Детектор медіа» повідомляв про те, що канал «Дом» змінив логотип на «Дім».

Також ми писали про те, що трансляція телеканалу українського іномовлення «Дім» стала доступною в усіх тарифних пакетах одного з найбільших чеських інтернет-провайдерів онлайн-телебачення Gonet.TV, який можна дивитися в країнах Європейського Союзу, а також в Ісландії та Норвегії.

Як повідомлялося, з 1 лютого 2023 року телеканал «Дім» розпочав тестове мовлення на супутнику Hot Bird 13G. Це дає змогу збільшити доступність трансляції каналу «Дім» у Європі, Центральній Азії, на північному узбережжі Африки та Близькому Сході.

Ефір телеканалу «Дім» також можна дивитися на диджитал-майданчиках мовника в мережі інтернет: на сайті та на ютуб-каналі, за допомогою супутникового мовлення (через супутники Hot Bird 13G та Astra-4A), через ОТТ-платформи та мережі кабельних операторів.

Довідково:

«Дім» — україномовний телеканал, що входить до системи українського державного іномовлення, орієнтований на українських біженців за кордоном та внутрішньо переміщених осіб. Завдання каналу — підтримувати зв’язок з українцями, яких війна вирвала з рідних домівок, знайомити світ з українською багатонаціональною ідентичністю, історіями української стійкості та героїзму, культурою, традиціями, звичаями.

Фото: телеканал «Дім»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY