Прем’єра мінісеріалу «Моє кіно» відбудеться 24 лютого на телеканалі «Дім»

Прем’єра мінісеріалу «Моє кіно» відбудеться 24 лютого на телеканалі «Дім»

22 Лютого 2024
14554
22 Лютого 2024
19:16

Прем’єра мінісеріалу «Моє кіно» відбудеться 24 лютого на телеканалі «Дім»

14554
Проєкт став одним із переможців мистецького конкурсу на виробництво серіалів та фільмів сучасної тематики, який у 2023 році провело державне підприємство «Мультимедійна платформа іномовлення України».
Прем’єра мінісеріалу «Моє кіно» відбудеться 24 лютого на телеканалі «Дім»
Прем’єра мінісеріалу «Моє кіно» відбудеться 24 лютого на телеканалі «Дім»

У суботу, 24 лютого, о 21:00 на телеканалі «Дім» відбудеться прем’єра серіалу «Моє кіно» режисера Сергія Сторожева. Про це повідомила пресслужба державного підприємства «Мультимедійна платформа іномовлення України».

Серіал розповідає історію подружжя, кондитерки Саші та кіносценариста Дані, яке не змогло пережити спільну втрату, і це зруйнувало їхній шлюб. Даня вважається зниклим безвісти під час волонтерської поїздки на фронт. Кав’ярню Саші зруйнували уламки російської ракети. Коштів на ремонт у дівчини немає, тож вона вирішує погодитися на пропозицію продюсера телеканалу, для якого колишній чоловік писав сценарій, і завершити роботу як співавторка. У руках головної героїні опиняється ноутбук чоловіка і його записки про їхнє спільне життя, про яке він мріяв зняти фільм.

Серіал «Моє кіно» став одним з переможців мистецького конкурсу на виробництво серіалів та фільмів сучасної тематики, який у 2023 році провело ДП «МПІУ». Головні ролі у стрічці зіграли Катерина Кузнецова, Катерина Варченко, Костянтин Октябрський, Олександр Піскунов та Євген Овчаров.

«Це історія кохання, що повертає до життя. Зараз кожному з нас так важливо вірити у перемогу, у те, що життя переможе. Тільки з вірою у серці ми пройдемо цю війну», — зазначив Костянтин Октябрський.

Виробництвом картини на замовлення ДП «МПІУ» займалося ТОВ «Енерджі Фільм Продакшен». Автором сценарію є Сергій Войтович.

Як раніше повідомляв «Детектор медіа», зараз телеканал «Дім» працює над зйомками нового музичного проєкту «Муз_тренд», ведучим якого стане відомий радіоінтерв’юер, блогер Слава Дьомін. У проєкті йтиметься про сьогодення української музичної індустрії, вплив війни на культурний цех, зміну поколінь та появу нових імен, знакові явища й тенденції в українському шоубізнесі.

Фото: ДП «МПІУ»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14554
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду