Канал «Дом» змінив логотип на «Дім»

Канал «Дом» змінив логотип на «Дім»

23 Березня 2023
3303
23 Березня 2023
13:01

Канал «Дом» змінив логотип на «Дім»

3303
Зміна пов’язана зі збільшенням кількості україномовного контенту каналу.
Канал «Дом» змінив логотип на «Дім»
Канал «Дом» змінив логотип на «Дім»

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення переоформила ліцензію Державному підприємству «Мультимедійна платформа іномовлення України». Таке рішення регулятор прийняв на засіданні 23 березня.

Переоформлення зумовлене бажанням компанії змінити назву каналу «Дом» на «Дім».

За словами заступника голови Нацради Олега Черниша, керівництво каналу пояснило, що ці зміни пов’язані зі збільшенням кількості україномовних проєктів в ефірі телеканалу.

Нагадаємо, у вересні 2022 року телеканал «Дом» перестав транслювати спільний телемарафон «Єдині новини» та змінив формат. Замість російськомовного каналу для жителів окупованих територій,  він став повністю україномовним, який орієнтується на комунікацію з переселенцями. В ефірі каналу, який 12 вересня минулого року розпочав новий сезон, переважає розважальний контент.

Фото: Телешоу "Ранок Вдома"/Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3303
Читайте також
21.09.2022 12:00
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
4 133
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду