У Польщі презентували тизер байопіка про Путіна (ВІДЕО)

У Польщі презентували тизер байопіка про Путіна (ВІДЕО)

6 Лютого 2024
1720
6 Лютого 2024
17:19

У Польщі презентували тизер байопіка про Путіна (ВІДЕО)

1720
За сценарієм фільму, хазяїн Кремля помирає в лікарні — у тизері глядачі можуть побачити його на смертному одрі у підгузках.
У Польщі презентували тизер байопіка про Путіна (ВІДЕО)
У Польщі презентували тизер байопіка про Путіна (ВІДЕО)

У Варшаві відбулася презентація тизеру до майбутнього трилеру «Путін». Про це повідомляє «Радіо Свобода». Режисером фільму став відомий польський кінопродюсер Патрик Вега, який має псевдонім Бесаліл.

У фільмі йдеться про історію життя російського диктатора, починаючи з дитинства, коли він зазнав насилля з боку вітчима, до повномасштабної війни, яку він розпочав проти України. Стрічка фіксує найголовніші події політичного життя Путіна: війну в Чечні, терористичні атаки на Дубровці і в Беслані, а також найдраматичніші події в Бучі, Ірпені, Маріуполі. 

Вега у своєму фільмі також прогнозує смерть російського диктатора: в тизері глядачі можуть побачити Путіна у підгузку в лікарні.

«Я заглянув у майбутнє і показав те, що хоче побачити весь вільний світ», — сказав режисер під час презентації тизеру, зауваживши, що не боїться за свою безпеку. На його думку, боятися мають у Росії. Він вважає, що його зброєю є камера, і саме в такий спосіб він хотів завдати удару.

«Якщо ми будемо боятися, то за мить Путін буде в Європі. Я вважаю, що то він повинен боятися нас, а не ми його. Цей фільм має пояснити світові так звану “російську душу” і те, чому росіяни такі неадекватні. Це така собі “інструкція обслуговування” Путіна, пояснення правил його гри, абсурдності російської пропаганди», — пояснив Патрик Вега.

Прем'єра фільму має відбутися у першій половині 2024 року.

Раніше «Детектор медіа» повідомляв про те, що на телеканалі «FreeДом» стартував проєкт власного виробництва «Кандидат», присвячений президентським «виборам» у Росії. Він спрямований на те, щоб руйнувати «довіру» росіян до кремлівського узурпатора Володимира Путіна і показати, як часто його слова не збігалися з діями.

Також ми писали про те, що президент України Володимир Зеленський в ефірі програми «Meet the Press» американського телеканалу NBC News заявив, що українці не готові віддати свою свободу «довбаному терористу» Володимиру Путіну.

Читайте також: 

Фото: «Радіо Свобода»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1720
Читайте також
08.11.2023 09:00
Юрій Луканов
для «Детектора медіа»
2 017
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду