detector.media
Віра Крайня
«Детектор медіа»
06.02.2024 17:19
У Польщі презентували тизер байопіка про Путіна (ВІДЕО)
У Польщі презентували тизер байопіка про Путіна (ВІДЕО)
За сценарієм фільму, хазяїн Кремля помирає в лікарні — у тизері глядачі можуть побачити його на смертному одрі у підгузках.

У Варшаві відбулася презентація тизеру до майбутнього трилеру «Путін». Про це повідомляє «Радіо Свобода». Режисером фільму став відомий польський кінопродюсер Патрик Вега, який має псевдонім Бесаліл.

У фільмі йдеться про історію життя російського диктатора, починаючи з дитинства, коли він зазнав насилля з боку вітчима, до повномасштабної війни, яку він розпочав проти України. Стрічка фіксує найголовніші події політичного життя Путіна: війну в Чечні, терористичні атаки на Дубровці і в Беслані, а також найдраматичніші події в Бучі, Ірпені, Маріуполі. 

Вега у своєму фільмі також прогнозує смерть російського диктатора: в тизері глядачі можуть побачити Путіна у підгузку в лікарні.

«Я заглянув у майбутнє і показав те, що хоче побачити весь вільний світ», — сказав режисер під час презентації тизеру, зауваживши, що не боїться за свою безпеку. На його думку, боятися мають у Росії. Він вважає, що його зброєю є камера, і саме в такий спосіб він хотів завдати удару.

«Якщо ми будемо боятися, то за мить Путін буде в Європі. Я вважаю, що то він повинен боятися нас, а не ми його. Цей фільм має пояснити світові так звану “російську душу” і те, чому росіяни такі неадекватні. Це така собі “інструкція обслуговування” Путіна, пояснення правил його гри, абсурдності російської пропаганди», — пояснив Патрик Вега.

Прем'єра фільму має відбутися у першій половині 2024 року.

Раніше «Детектор медіа» повідомляв про те, що на телеканалі «FreeДом» стартував проєкт власного виробництва «Кандидат», присвячений президентським «виборам» у Росії. Він спрямований на те, щоб руйнувати «довіру» росіян до кремлівського узурпатора Володимира Путіна і показати, як часто його слова не збігалися з діями.

Також ми писали про те, що президент України Володимир Зеленський в ефірі програми «Meet the Press» американського телеканалу NBC News заявив, що українці не готові віддати свою свободу «довбаному терористу» Володимиру Путіну.

Читайте також: 

Фото: «Радіо Свобода»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY