detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
22.01.2024 18:30
Олександр Саліженко став новим головним редактором Руху «Чесно»
Олександр Саліженко став новим головним редактором Руху «Чесно»
Він долучився до організації ще у 2014 році та впродовж цього часу займався аналізом роботи Верховної Ради та народних депутатів.

Головним редактором Руху «Чесно» став Олександр Саліженко. Про це повідомили на фейсбук-сторінці організації, а також відповідну посаду Саліженка зазначили на сайті «Чесно».

Олександр долучився до руху ще у 2014 році. Впродовж десяти років він займався аналізом роботи Верховної Ради та народних депутатів.

«Я гордий з того, що команда Руху "Чесно" має єдину мету та спільні цінності. Ми маємо сміливість робити об’єктивну оцінку діям політиків і політичним процесам в державі. Разом з командою ми працюватимемо над покращенням відкритості, підзвітності влади та формування якісної політичної культури», — прокоментував редактор. 

Раніше посаду головного редактора Руху «Чесно» обіймала журналістка та активістка Ірина Федорів. У вересні минулого року вона повідомила про своє рішення залишити команду. Своє нове місце роботи активістка не назвала, натомість зазначила, що продовжить займатися тими ж суспільно значущими питаннями, що й раніше.

Рух «Чесно» — громадська організація з експертизою у сферах парламенту і місцевого самоврядування, політичних фінансів та виборів. Вона відома за такими своїми проєктами, як «Реєстр держZрaдників» (база даних про українських державних зрадників: політиків, медійників, юристів та правоохоронців), «ПолітХаб» (база даних про українських політиків та партії, з якої можна дізнатись про прогульників, кнопкодавів, гречкосіїв, а також політичну біографію народних обранців), «Чесно. Бюлетень» (агрегатор інформації про кандидатів у депутати та мери міст, згрупованої у зручному форматі бюлетеня) та іншими.

Фото: Рух «Чесно» / фейсбук

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY