У серіалі від HBO зніметься «сербсько-російський актор», який підтримує РФ

У серіалі від HBO зніметься «сербсько-російський актор», який підтримує РФ

16 Січня 2024
881
16 Січня 2024
12:52

У серіалі від HBO зніметься «сербсько-російський актор», який підтримує РФ

881
Мілош Бикович публічно підтримує агресивну політику Росії. Він отримав російський паспорт та брав участь у зйомках серіалів в окупованому Криму.
У серіалі від HBO зніметься «сербсько-російський актор», який підтримує РФ
У серіалі від HBO зніметься «сербсько-російський актор», який підтримує РФ

Сербський актор Мілош Бикович, який підтримує війну Росії проти України та має російський паспорт, зніметься в новому сезоні американського серіалу «Білий лотос». Про це повідомляє «УП.Життя».

Про участь Биковича у зйомках серіалу повідомила стримінгова компанія НВО. Зйомки заплановані на лютий 2024 року.

Після офіційного анонсу від HBO Бикович закрив свій профіль в інстаграмі, адже користувачі почали критикувати його позицію щодо України та закликали стримінгову компанію звернути увагу на його висловлювання.

Як пише «УП», Бикович публічно підтримує загарбницьку політику Росії. У 2021 році він отримав російський паспорт та брав участь у зйомках серіалів в окупованому Криму. 

В англійській, російській та українській вікіпедії його представляють як «сербського та російського актора».

Мілош Бикович здобув популярність у Росії завдяки участі в серіалах «Готель Елеон», «Гранд» і «Крила Імперії», також зіграв головну роль у стрічці «Холоп». Неодноразово знімався у фільмах режисера-пропагандиста Микити Михалкова.

В одному з останніх інтерв’ю Бикович на питання інтерв’юерки, чи справді серби люблять Росію більше ніж росіяни, відповів: «Це так. Ми були один народ. Ми майже однією мовою говорили 200–300 років тому. Ти не відчуваєш ностальгії, доки чогось не втрачаєш. І є певна глибока ностальгія в крові сербського народу [за Росією]».

Проросійські наративи він підтримував неодноразово й в інших інтерв’ю. Зокрема, казав, що у «так званому цивілізованому світі немає ні демократії, ні людських цінностей» і що «Росія рухається своїм шляхом, а світ це сприймає як ворожий процес».

«Білий лотос» — американський сатиричний комедійно-драматичний телесеріал режисера Майка Вайта. Наразі вийшли у світ уже два його сезони.

Серіал розповідає про тиждень життя персоналу та гостей тропічного курорту на Гаваях. З кожним днем у цих ідеальних мандрівниках, веселих працівниках готелю та самому ідилічному місці з'являється все більш темна складова.

Серіал вперше вийшов на стримінговій платформі телеканалу НВО у 2021 році та одразу став одним з найпопулярніших. Перший сезон отримав 20 номінацій на «Еммі» та десять перемог. Другий сезон отримав 23 номінації.

На платформі кінооглядів Rotten Tomatoes серіал має рейтинг схвалення 92% на основі відгуків критиків. На Metacritic він має 82 бали зі 100 на основі 79 рецензій, що свідчить про «загальне визнання».

Фото: Мілош Бикович / інстаграм HBO

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
881
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ігор
101 дн. тому
І що, вмикаємо нацистське переслідування за погляди? В нас і так було багато чиновницьких паразитів які слідкували по всьому світу як хто і де на картах зображує чий Крим. Занадто дорого обійшовся Україні вишиванковий патріотизм. Утримання так званих прокуратур і органів влади, по факту окупованих територій. Вони ні на що не впливали але висмоктували гроші квартири з України. Тому і програли.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду