Росіяни вже розпочали на ТОТ підготовку фейкових виборів президента РФ

Росіяни вже розпочали на ТОТ підготовку фейкових виборів президента РФ

21 Грудня 2023
962
21 Грудня 2023
16:47

Росіяни вже розпочали на ТОТ підготовку фейкових виборів президента РФ

962
Окупанти звозять з РФ «волонтерів», які будуть створювати масовку, працювати «спостерігачами» та допомагати організовувати вкидання бюлетенів.
Росіяни вже розпочали на ТОТ підготовку фейкових виборів президента РФ
Росіяни вже розпочали на ТОТ підготовку фейкових виборів президента РФ

На тимчасово окупованих територіях росіяни розпочали підготовку до незаконних виборів президента РФ, які мають відбутися у березні 2024 року, повідомляє Центр національного спротиву. 

Зазначається, що як і під час попередніх фейкових волевиявлень та «референдумів», окупанти залучатимуть на дільниці «волонтерів» з Росії.  

«Молоді фанати нацистського режиму владіміра путіна   будуть створювати масовку, працювати “спостерігачами” та допомагати організовувати вкидання бюлетенів. 

Попередньо, окупаційна адміністрація склала план кількості “волонтерів”. Допомагати проводити фарс, який й так ніхто не визнає у світі, будуть гастролери з “Юнармії”, “волонтери-медики” та “рух перших” — всі ці організації фінансуються кремлем», — інформує ЦНС

У Центрі зауважили, що оскільки окупанти самі розуміють незаконність своїх «виборів», вони розтягнуть цей процес на декілька днів та проведуть «голосування за місцем проживання».  

«Це все необхідно, аби приховати відсутність інтересу до пропагандистського шоу з боку місцевих мешканців», — зазначили співробітники ЦНС. 

Нагадаємо, 11 грудня Центральна виборча комісія РФ прийняла рішення щодо можливості проведення виборів президента Росії у березні 2024 року на тимчасово окупованих територіях України. Так звані вибори  проходитимуть протягом трьох днів — з 15 по 17 березня 2024 року.  

У прикордонних з Україною Бєлгородській, Брянській і Курській областях Росії, а також на тимчасово окупованих український територіях планують використовувати дві «додаткові форми голосування». Одна з них — голосування на прибудинкових територіях та інших місцях за межами виборчих дільниць. Друга — «голосування груп виборців, які проживають у населених пунктах та інших місцях, де відсутні приміщення для голосування і транспортне сполучення з якими утруднено». Йдеться про пункти голосування в автобусах. 

18 грудня Євросоюз оголосив, що у списки 12-го пакету санкцій проти РФ включені всі 14 членів Центральної виборчої комісії Росії

Перед виборами президента в Росії збільшують витрати на Russia Today та виробництво «Соловьёв Live».  

Раніше ми також писали про те, що російський уряд продовжує обмежувати доступ громадян до інтернету та посилювати контроль над інфопростором перед президентськими виборами 2024 року.  

17 листопада прем'єр-міністр Росії Михайло Мішустін підписав постанову, яка дозволяє Роскомнагляду блокувати сайти, які публікують інформацію про способи обходу ресурсів, заблокованих російським урядом. 

 Фото: gettyimages

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
962
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду